Ma niekto skusenosti ,ze po 2.tyzdnoch mal bolesti hlavy,navaly tepla a potom zima a citil sa slaby ????
@alenamihal Áno, obaja s mužom sme mali ... ja na 10. deň teplota do 38 st., hnusný dráždivý kašeľ, asi pol dňa som mala pocit, že sa neviem poriadne nadýchnuť ... muž na 8. deň teplota do 38 st., hnusný dráždivý kašeľ a sopliská hnusné zeleno-hnedé ... boli sme aj na testoch, obaja negatívni ... a ako to prišlo, tak to odišlo.
Ja som mala, ale iné, no tiež vyše 2 týždňov. Riešila som s lekárom.
@dzulli1980 no presne to ma aj moj muž..najskor ho len v hrdle skrabalo a sopli vo velkom,to preslo a teraz teplota a je malatny...
@c_est_la_vie a lekar co na to ??? bola si aj uz na druhej davke ??
@alenamihal napíšem správu, nechcem tu besnit davy 😃
O ktoru vakcinu sa jedna ?
@brita7777 moderna
@alenamihal kludne to môže byť NU z vakcíny.....ono toto ti nikto nepovie lebo sa to nedá ani potvrdiť ale ani vyvrátiť....mne zomrela mama do 2týždňov od podania Pfizeru na zlyhanie srdiečka(EKG mával vzdy ok), až teraz vyšlo najavo že v ojedinelch prípadoch môže spôsobiť miokartitídu(čiže zápal srdcového svalu) a ten môže poškodiť srdce.....ono tak ako je lotéria Covid, tak je lotéria očkovanie....nie som proti očkovaniu, súhlasím že riziko je minimálne ale veľmi veľmi ľutujem že som mamu dala očkovať.....sestre teraj hematologička hovorila že tieto vakcíny vytvárajú mikrokrvné zrazeninky ktoré sa správajú trochu inak ako bežné zrazeniny a účinok sa môže prejaviť aj za mesiac...
Tak nakoniec manzel dostal Covid a nie je to z ockovania ...
@c_est_la_vie napis verejne, mna to tiež zaujima.
@c_est_la_vie Davy su uz zbesnene 😁😁😁
@alenamihal vážim si, že si nenechala "búriť" davy, ale objektívne napísala, že to nie je NU, ale samotný covid. MAnželovi prajem, nech má čo najľahší priebeh a čo najskôr je fit!
@mogaa mám, otcov, bratov, sestier, ktorí uz nie su medzi nami z dôvodu očkovania pribúda, veľa ľudí už má žiaľ takéto prípady v rodine…ale osudy “jednotlivcov” sú interpretované ako minimálne s prevažujú nad rizikami…a uvažujem nad tým, ako môže niekto napisat, že riziko je minimálne, keď mu zomrie rodič…smutne😔
@portret7 3 dni po vakcine tepovka okolo 110 v sede, 150 pri beznej chodzi. Bolesti na hrudniku, problémy s dýchaním. Najprv mi našli zníženú funkciu štítnej žľazy, potom ešte prolaps chlopne ( ktorý je vraj dedičný, ale až po vakcíne sa prejavil). Dostala s lieky, 2 t bolo fajn, dnes opäť problémy ( pochybujem že ro má súvis ale včera som bola na rtg a odvtedy).
Na druhej strane, z celého môjho okolia sú všetci dospelí očkovaní a som jediná s problémami.
@c_est_la_vie uff…držím palce, nech sa ti čím skôr polepší
@c_est_la_vie dobry den, ako sa mate teraz? Mam podobne problemy po 1.davke vakciny....
nebude to skor viróza? U nás v okolí je ich teraz neúrekom...