Ahojte, prosím viete mi poradiť?
Som po covide, je to už 3. Týždeň. Uzivala som hodne liekov, aj Medrol ale ten som uzovala dokopy 3 týždne, posledné dni len polovicu. V priebehu toho 3 týždňa ma začali pobolievat kolená a jedno ráno to vyustilo až tak ze som sa skrcala v bolestiach a nevedela chodiť, volala som hneď dr., šla som k nej a povedala ze mam tekutinu v kolenách, dala mi lieky Aescin, Alfamil a Novalgin s tým ze mam kontaktovať ortopeda, keďže sú sviatky najbližšie volne ma 3. Januára, myslíte že môžem dovtedy byť v takomto stave? V podstate je to už lepšie no cítim ze to není úplne v poriadku. Neviem co dovtedy robiť ci môžem vykonávať nejaký pohyb alebo skôr iba ležať. Pobolieva ma aj chodidlo na jednej nohe keď chcem chodidlom pokrútiť Neviem ci zo je s tým spoločne 😏 v podstate som zistila, že toto všetko sa deje zrejme kvôli Medrolu ktorý ma zavodnil. Brucho, naliata tvar a aj tie nohy
Medrol je svinstvo ale zároveň bol jediný liek ktorý dcére pomohol...Dcéra ho užívala dlhodobejšie a tvaricka sa jej začala meniť na mesiacikovu tak ako upozorňujú... Po dlhšej dobe ako prestala užívať sa odvodnila a všetko je teraz už ok...
Medrol je hnus. Rýchlo zaberie, ale vie veľa poskodit
@lucia147852 hej to už sok zistila😔
@leni1007 ja som uxivala medrol v tehotenstve a lo porode mi ostali bolesti klbov no nenapadlo ma ze by to mohol byt mefrol