Nežiadúce účinky Medrolu

leni1007
28. dec 2021

Ahojte, prosím viete mi poradiť?
Som po covide, je to už 3. Týždeň. Uzivala som hodne liekov, aj Medrol ale ten som uzovala dokopy 3 týždne, posledné dni len polovicu. V priebehu toho 3 týždňa ma začali pobolievat kolená a jedno ráno to vyustilo až tak ze som sa skrcala v bolestiach a nevedela chodiť, volala som hneď dr., šla som k nej a povedala ze mam tekutinu v kolenách, dala mi lieky Aescin, Alfamil a Novalgin s tým ze mam kontaktovať ortopeda, keďže sú sviatky najbližšie volne ma 3. Januára, myslíte že môžem dovtedy byť v takomto stave? V podstate je to už lepšie no cítim ze to není úplne v poriadku. Neviem co dovtedy robiť ci môžem vykonávať nejaký pohyb alebo skôr iba ležať. Pobolieva ma aj chodidlo na jednej nohe keď chcem chodidlom pokrútiť Neviem ci zo je s tým spoločne 😏 v podstate som zistila, že toto všetko sa deje zrejme kvôli Medrolu ktorý ma zavodnil. Brucho, naliata tvar a aj tie nohy

mariamisko
30. dec 2021

@leni1007 ja som uxivala medrol v tehotenstve a lo porode mi ostali bolesti klbov no nenapadlo ma ze by to mohol byt mefrol

slniecko131
31. dec 2021

Medrol je svinstvo ale zároveň bol jediný liek ktorý dcére pomohol...Dcéra ho užívala dlhodobejšie a tvaricka sa jej začala meniť na mesiacikovu tak ako upozorňujú... Po dlhšej dobe ako prestala užívať sa odvodnila a všetko je teraz už ok...

lucia147852
31. dec 2021

Medrol je hnus. Rýchlo zaberie, ale vie veľa poskodit

leni1007
autor
31. dec 2021

@lucia147852 hej to už sok zistila😔