Nežiaduce účinky liekov Escitalopram a Frontin.

philadelpia
5. sep 2019

Rada by som poprosila o radu..
Liecim sa u psychiatricky 2 mesiac..
Nasadila mi lieky Escitalopram a Frontin..
Na zaciatku liecby to bolo hrozne a po asi 2 tyzdnoch som pocitila ulavu..
Po mesiaci mi bolo uz celkom dobre..a teraz sa tie stavy vratili ale uz v slabsej forme..
Zvysila mi davku aj Escitalopramu aj Frontinu..chcem sa spytat ci tie stavy pomalicky odzneju..?

Chcem

pertu
5. sep 2019

Podla toho ake stavy..OCD? Depresivne? Uzkostne? Z tohoto comba liekov sa da usudit len to, ze nie si psychoticka

philadelpia
autor
5. sep 2019

@pertu mam panicku poruchu a uzkostne stavy

philadelpia
autor
5. sep 2019

@philadelpia
@pertu mala som palenie ruk ,tocenie hlavy, niekedy mi je zle od zaludka, triaska...

pertu
5. sep 2019

Benzodiazepiny v podobe frontinu zaberaju tkm okamzite,otazne dokedy pri normalnom uzivanom mnozstve. Panicka porucha je beh na veeelmi dlhu trat, ale to ti snad psychiatricka vysvetlila,ze nemozes cakat zazrak okamzity a trvaly.

limetka69
5. sep 2019

@philadelpia skús vyadiť lepok a sacharidy, pp prejde 🙂 aj mna opustila po 8 mesiacoch, takmer okamzite po vysadeni lepku, od vtedy ani jeden attak 🙂 drzim prsty 🙂

akecheta
5. sep 2019

@philadelpia No totomôže byť kľudne aj SKLERODERMIA, nerobili ti na to vyšetrenia?

philadelpia
autor
5. sep 2019

@akecheta
Nie nerobili

philadelpia
autor
5. sep 2019

@pertu
Vysvetlila mi ze to casom prejde
Tak len dufam ze to bude to zlepsenie

janynyna
5. sep 2019

Kamarátka sa liečila na psychiatrii a vravela, že sa jej depresie vracajú na jar a na jeseň aké to ináč celý rok dobre. Už ani lieky neberie. Ale to nemusí byť tvoj prípad.

akecheta
5. sep 2019

@philadelpia Pri týchto príznakoch by som si pre istotu pýtala...

deti95060810
5. sep 2019

na jeseň sa stav zhorší...po čase to prejde....

deti95060810
5. sep 2019

@janynyna u veľa ľudí to tak je...

patkaxxx
28. jan 2023

@philadelpia presne mam Taki isty problem ako ty a vcera som zobrala rano escitaloprám no mislela som ze zomriem musela som si hned Dat aj neurol a uz sa jich bojim zobrat