Nezapila som Ibalgin

4. apr 2023

ahojte,dneska som nemala v blízkosti vodu a nezapila som Ibalgin,prehltla som ho na sucho,môže byt s toho problém ?

buberova
4. apr 2023

Nestretla som sa s takým problémom

januska12323
4. apr 2023

Aký problém akože, pokiaľ ti nezabehol tak nič.

zirafienka
4. apr 2023

ja som sa stretla akurát s tým, z čoho robíš problém. To si užila 1 x tabletku. Pane bože...

luliu
4. apr 2023

To naozaj takáto otázka? Akože aký problém by mohol byť?

marhulka13
4. apr 2023

Budeš grgat ruzove oblaciky

h2
4. apr 2023

Baby, zase ste protivné a úplne zbytočne! Užiť niektoré lieky bez zapitia vodou naozaj môže spôsobiť žalúdočné problémy. A budete sa diviť, ale Ibalgin je jedným z nich.

hedviga2
4. apr 2023

Je treba zapit, ale snad na jeden raz sa ti tbl neprilepi na stenu žaludka a urobi ti paseku. Zbytočný stres

jana_eyre_2
4. apr 2023

Ak ho necitis zaseknutý, tak veľmi pravdepodobne skĺzol až do žalúdka.. Ibalgin má dobrý povrch ktorý sa ľahko kĺže a nie je teda nutné ho zapíjať.. ale tak či tak, dodatočne sa poriadne napi, aby sa liek vstrebal tak ako má, telo potrebuje dostatok tekutín.. to nikdy nepodcenuj..

ana82
4. apr 2023

@marhulka13 aj prdieť...

marhulka13
4. apr 2023

@h2 a ved to je jasne, ale určite sa nič nestane , trosku taka zbytočná otázka, podľa mňa mnohí už nepoužívajú ani vlastný rozum a len hadzu otázky na MK. Mozno keď zhodí anjela, tak bude mať šťastie a nič jej nebude

mamutka
4. apr 2023

Ibalgin je špinavosť na žalúdok, ničí ho to nehoráznym tempom ( to mi povedali na gastre), takže ak si ho nezapila, dosť si si vytrapila žalúdočnu stenu, do budúcnosti sa mu snaž radšej vyhnúť.