ahojte,dneska som nemala v blízkosti vodu a nezapila som Ibalgin,prehltla som ho na sucho,môže byt s toho problém ?
Aký problém akože, pokiaľ ti nezabehol tak nič.
ja som sa stretla akurát s tým, z čoho robíš problém. To si užila 1 x tabletku. Pane bože...
To naozaj takáto otázka? Akože aký problém by mohol byť?
Budeš grgat ruzove oblaciky
Baby, zase ste protivné a úplne zbytočne! Užiť niektoré lieky bez zapitia vodou naozaj môže spôsobiť žalúdočné problémy. A budete sa diviť, ale Ibalgin je jedným z nich.
Je treba zapit, ale snad na jeden raz sa ti tbl neprilepi na stenu žaludka a urobi ti paseku. Zbytočný stres
Ak ho necitis zaseknutý, tak veľmi pravdepodobne skĺzol až do žalúdka.. Ibalgin má dobrý povrch ktorý sa ľahko kĺže a nie je teda nutné ho zapíjať.. ale tak či tak, dodatočne sa poriadne napi, aby sa liek vstrebal tak ako má, telo potrebuje dostatok tekutín.. to nikdy nepodcenuj..
@marhulka13 aj prdieť...
@h2 a ved to je jasne, ale určite sa nič nestane , trosku taka zbytočná otázka, podľa mňa mnohí už nepoužívajú ani vlastný rozum a len hadzu otázky na MK. Mozno keď zhodí anjela, tak bude mať šťastie a nič jej nebude
Ibalgin je špinavosť na žalúdok, ničí ho to nehoráznym tempom ( to mi povedali na gastre), takže ak si ho nezapila, dosť si si vytrapila žalúdočnu stenu, do budúcnosti sa mu snaž radšej vyhnúť.
Nestretla som sa s takým problémom