Ahojte, stretli ste sa prosím v peňaženke zdravia s tým, že lekár jednoducho “nechcel” alebo neviem aký je problém s vykazanim výkonu ? Bol som na ošetrení ešte niekedy v novembri minulého roka a dodnes to nevykázal. Už som mu aj volal a prosil ho o vykázanie, avšak bezúspešne. Ďakujem .
@lululucy to neviem ja som mu zaplatil cez 200 eur tak možno mu to stačí 🤣 ďakujem za komentár inak.ja som mu volal viackrát a buď nezdvihol alebo má odbil že poisťovni to trvá. Ale poistovna to vôbec neeviduje
a nevykazala ambulancia iny ukon a navzajom sa vylucuju? Lebo ambulancie maju za niektore ukony krasne peniaze od poistovne, cize od teba mozno vzal 200€ a od poistovne dalsich 100€ 😀
@janababana vykon sa da pozriet aj v penazenke zdravia. Ked si das v ľavo moje zdavie-vysetrenia
Ja mam toto iste s ockovanim dietata, tiez ziadost o preplatenie caka, kebo dr to nevykazala, volala som tam a stale nic.. ale u nas to bude tym ze zabudla (dvakrat..), nie tym ze nechce alebo co 🤷🏻♀️
aj mne sa stalo, že to lekárovi / zubárovi tak dlho trvalo nahodiť, volala som sestričke a do 2 dní nabehlo..... nechápem to😠 a teraz som riešila odchod od všeob. lekára, nakoľko mi nechcel spraviť preventívku a termín mi dal až o rok. Samozrejme, že mi automaticky padá nárok na čerpanie z peňaženky zdravia, ( bolo to v decembri odišla som 6.12. a na drzo si ponechali kartu, ktorú mi odmietla sestrička vydať osobne )a uplatnili si na mňa nárok ešte za celý mesiac / december. Nehorázna drzosť z ich strany😖
@denissi ale aj mne to takto bolo povedane, ze ambulancia posiela kartu novemu lekarovi, tusim zo zakona ju nemozu vydat pacientovi pri zmene lekara. A tiez ma odhlasili ku koncu mesiaca a k novemu som mohla ist az potom
Pomocou OP s cipom a citackou sa da dostat cez PC,NTB do e-zdravie,zdrav.karta...
https://zive.aktuality.sk/clanok/4HAbmqG/novink...
A generovanie kluca,bez pouzitia citacky a OP. https://zive.aktuality.sk/clanok/a0UniQG/pozrit...
@janababana ano presne tak mi to aj spravili
A čo má spoločné poisťovňa s plateným výkonom? Nič. Platíš lekárovi do vrecka,nie poisťovni.
Mne sa to este nestalo ale niekedy to trvalo aj 2 mesiace pokial vykazal. Raz sa mi stalo ze som isla na dalsiu kontrolu a upozornila na to doktora. On sa pozrel a zistil ze poistovna ma vyhodila z vykazu lebo dal zly kod alebo nieco take mi hovoril. Ale ved on za to nedostane zaplatene ked nevykaze vykon. Ci sa mylim?