Ahojte,
dnes by som mala dostať MS, ale chcela som sa spýtať, mali ste niektorá pred MS silné nevoľnosti? Už cca 5 dní je mi veľmi zle od žalúdka celý deň, keď som hladná aj keď sa najem. Nikdy som to nemala, vždy len bolesti brucha pred MS, takže je to pre mňa zvláštne. Je to PMS alebo nejaká migréna?
Test som skúšala, ale tento cyklus som mala ovu 18DC, takže by to bolo ešte len menej ako 10DPO. Ale teda bol negatívny, preto mi napadlo, či to môže byť PMS, ktorý som nikdy takýto nemala. Ale telo sa mení po deťoch. 🙂
Trávenie sa mi nezdá, ja mám silný žalúdok. Zle mi bývalo iba v tehotenstve (celé dni až do 4 mesiaca, ale nevracala som) a raz pri črevnej viróze, kedy som ale aj vracala riadne.
Aj ja to asi rok mávam po druhom dieťati, tiež mi býva zle pár dni pred ms pocit akoby som bola tehu,závraty,pocit na vracanie....neviem ci je to vekom 😅
@lucretia7 podla mna je to PMS. mna to prekvapilo pred mesiacom, mala som silnu nevolnost, vsetky vone mi vadili, rovnaky stav ako v tehotenstve, bola som dvakrat na pohotovosti, lebo som nemohla uz nic jest, trvalo to 5 dni a na siesty to s prichodom menzesu skoncilo. lekarka mi potvrdila, ze je to PMS. Tiez iba hladam, co by mi pomohlo...
Tiez som pocula o pupalke a silno nad nou uvazujem. Mate aj konkretnu znacku ktoru odporucate ci je to jedno?dakujem.
podľa mňa to nijako s menzesom nesúvisí. proste máš nejaké trávacie problémy. prečo si spájaš s menzesom?