Nevoľnosti po potrate

dievcatko9155
15. apr 2014

ahojte žienky,chcela som sa opítat,,tie ktoré ste po UM potrate,,bolo aj vam zle od žaludka?dost dlho po zakroku som krvacala a špinila asi 2 týždne,,a teraz je mi po večeroch akosi zle od žaludka(je od toho asi mesiac)dakujem za všetky komenty

seemani
15. apr 2014

@dievcatko9155 a lekár čo nato?

kiwi82
15. apr 2014

@dievcatko9155 ja by som ti poradila, ísť na kontrolný utrazvuk, či je maternica dobre vyčistená. a tiež na krv, či ti kleslo hcg a či náhodou znovu nerastie. ja som tak mala ked som potratila, išlo o parciálnu molu, zle ma vyčistili a to tkanivo nadalej bujnelo. ešte dvakrát som potom bola na kyrete. dúfam, že to nie je tvoj prípad, možno máš len predmenštruačný syndrom a už čoskoro dostaneš menzes.

dievcatko9155
autor
15. apr 2014

@kiwi82 a tiež vam bolo teda zle od žaludka?

kiwi82
15. apr 2014

@dievcatko9155 tým, že sa mi neustále zvyšoval tehotenský hormon HCG, tak som cítila aj nevolnosť ale tie kyretáže mi robili krátko po sebe takže to netrvalo dlho. určite sa poradte s gynekologom. a ešte mi napadlo, či by to nemohlo byť psychického rázu. predsa si prišla o dieťatko, je to zásah do organizmu aj na psychiku. držím palce.

dievcatko9155
autor
15. apr 2014

@kiwi82 dakujem

dievcatko9155
autor
25. apr 2014

@kiwi82 a možem sa opítat v akom rozmedzí si bola na tom kyrete prvom? teda ako dlho po potrate si bola na kyrete?...lebo mne ešte neubehol ani mesiac od zakroku,,ženy píšu že mrcha by mala príst medzi 6-8 týždnom po zakroku,,,idem ku gynekologovi v utorok,,len som z toho už nestastná,,že mi je nevolno,,ako nieje to priamo na vracanie,,ale je mi tak čudne ☹ ...preto som z toho traka vystresovana lebo potrat som dost tažko prežívala ☹ a už yb som to chcela mat všetko za sebou ☹ ☹

kiwi82
25. apr 2014

@dievcatko9155 ahoj, no ten druhý mi robili ešte v nemocnici asi týžden po prvom. potom tretí asi po dvoch týždnoch :( a tebe je ešte stále zle? bola si na tom kontrolnom usg a odbere krvi na hcg?

miskahryzka333
21. aug 2019

Viete niekto poradit bola som v 6tt na interupciu a este mi je obcas zle od zaludka a aj podbrusko boli ako pri menzese.Citim sa tak divne.Je to normalne? Nekrvacam len spinim uz.

magic08
21. aug 2019

@miskahryzka333 na kontrole si bola? Maternica je dobre vyčistena?

miskahryzka333
21. aug 2019

@magic08 este nie zatial az v pondelok idem

miskahryzka333
21. aug 2019

@magic08 neviem mozno to patri k tomu ,dufam ze to ustupi ,lebo mi bolo riadne zle toto je len slaby odvar vraj ten hormon neklesne hned

miskahryzka333
21. aug 2019

Dufam ze nebudem musiet zas na cistenie lebo ma porazi 😨