Ahojte. Mojim velkym problemom je chrbat. Bolieva ma v roznych castiach. V poslednom case sa mi ta bolest zacala spajat aj s pocitom lahkej nevolnosti. Napr. ze ma picha vlavo pri chrbtici a zaroven citim tu nevolnost. Nie je to intenzivne, ale predsa. Nemyslim si, ze to ide z vnutornych organov, tu bolest pocitujem vyslovene ako bolest chrbta. Stretol sa s tym niekto?
to býva od krčnej chrbtice,ten pocit na vracanie.Choď k fyzioterapeutovi,kým budeš čakať na termín u ortopéda,nech ti predpíše rehabilitácie.
@werony_n dakujem za odpoved, a ak sa mozem spytat, odkial vies ze je to urcite z chrbtice? Ja nemam vyslovene “seknute”, ale citim pri niektorych pohyboch jemne pichanie na jednom mieste
Stačí, že máš stuhnuté svalstvo, nemusí sa jednať hneď o seknutie . Ja nehovorím, že to musí byť tak na 100%, ale poznám tie pocity na základe vlastnej skúsenosti.
mňa pichá v stehne,v slabinách...a je to z chrbtice
Ja som mala bolesti chrbtice s navoľnosťou a nakoniec ma operoali na slepé črevo. Z čreva to môže vyrážať až do chrbtice. Po operácii čreva tráviace problémy nemám, iba bolesti chrbtice zostali.
Áno, bežne mi je zle od chrbtice od bolesti hlavy, až po pocitu na vracanie, skus si nájsť nejaké cviky, prípadne dobrý fyzio, aby ti uvoľnilo