Nevoľnosť, pocit oslabenia a pocit na odpadnutie po sexe

martina374
6. júl 2015

Ahojte, chcem sa spytat, prišlo vam niekedy po sexe zle? Teda pocit ako keby ste mali odpadnut, nadvihovanie na vracanie? Skúšali sme polohu v stoji, on za mnou. Trvalo to mozno 7 minut a potom mi prislo zle. Nechápem z čoho, prečo. Stalo sa vam to už?

zutera
6. júl 2015

Kdybys byla chlap tak předpokládám že se ti odkrvil mozek aby se pořádně ,,prokrvil" rozkrok,ale takto netuším 😨

tomasko27
6. júl 2015

@martina374 Ahoj,my mozeme mat aku chceme polohu aj tak mi vzdy po tom byva zle,neviem scoho ale je to blby pocit.

lylus
7. júl 2015

Mozno si podvedome stahovala brusne svaly viac ako zvycajne a nabuduce uz bude vsetko OK. Alebo to zakazdym?

martina374
autor
8. júl 2015

@tomasko27 takze si to zazila. ako keby ta nadvihovalo?..a aj si potom trosku spinila?

martina374
autor
8. júl 2015

@lylus niesom si vedoma zeby som stahovala brusne svaly. zakazdym nie,ked je to na posteli vodorovne tak nie..len ked je to ina poloha ze odzadu a mozno ide hlboko tak vtedy,lebo potom mam aj spinenie.ja neviem preco sa to deje.

lylus
10. júl 2015

@martina374 Hmm, ak je na vysetreni vsetko ok, mozno to chce len ine polohy, mne to po tyzdni preslo, mala som len nieco s travenim (rozne intolerancie na potraviny mi obcas daju zabrat). Ale ja som nespinila, nic, po minutke mi bolo vzdy dobre, len som musela dychat.