Nevoľnosť počas dňa

spalviktoria
23. apr 2024

Manželovi od včera večera prichádza zle počas dňa, z ničoho nič mu príde zle ( na zvracanie , je bledý), trvá to niekoľko minút a prejde to. Posielam ho k lekárovi ale nechce ísť.

rozculena
23. apr 2024

s tým by som sa nezahrávala...............to môže byť aj otras mozgu

spalviktoria
autor
23. apr 2024

@rozculena nikde nespadol, nemal nijaký uraz

michaela789
23. apr 2024

@spalviktoria čo jedol? Teplotu nemá? To je ťažko takto...a aj vracal alebo je to len nevoľnosť? Pitný režim?

koniarova
23. apr 2024

Nie je v strese?

spalviktoria
autor
23. apr 2024

@michaela789 od včera večera keď prišiel z práce mu prišlo zle, ale už mu takto bolo asi pred mesiacom. Dosť ho boli krčna chrbtica.

spalviktoria
autor
23. apr 2024

@koniarova je dosť unavený, skoro ráno vstáva o 5.15 a večer prichad z práce o 18.00 , celý deň na nohách na plošine je elektrikár

michaela789
23. apr 2024

@spalviktoria fuu, no. Svokra mala podobné stavy a zistili jej výrastky na krčných stavcoch. Mala závraty, pocit "žalúdka na vode"... Viem, že je to neľahká úloha ale skús ho dotlačiť k tomu lekárovi. Takto online ti tu asi neporadí odborne nik 🙁

spalviktoria
autor
23. apr 2024

@michaela789 aj on má výrastky neurologička mu dala Flector

colsami
23. apr 2024

Zbytocne radit a polemizovat o niecom, treba ist k lekarovi.
Nema muz rad seba i vas, ze takto hazarduje a ignoruje problem? Niektore veci sa daju (ovela lepsie) podchytit, ak clovek pride vcas.

jaskolka
23. apr 2024

Akú inú radu, ako ísť k lekárovi tu môžme napísať?

michaela789
23. apr 2024

@spalviktoria no ak má výrastky, tak flector len potlačí symptómy. Treba operáciu, ak je možná. Alternatívne svokru odporučili k fyzioterapeutovi, aby s tým vedela pracovať prostredníctvom držania tela, krčného svalstva a podobne. A dosť jej to pomáha, funguje bez liekov. Ale musí stále cvičiť, každú hodinu tomu venovať aspoň pár minút, aby sa to uvoľnilo. Určite to riešte s lekármi aj ďalej, flector nie je riešenie len odklad.

luccija
23. apr 2024

@spalviktoria nech ide k doktorovi nie, že niekde dostane zavrat ešte, keď na takú pracu

betulinka1
23. apr 2024

@spalviktoria Skus ho pomasirovat. Mozno ma len nejaky blok v chrptici. Ak mas doma tlakomer, zmeraj mu tlak ked mu pride nevoľno, ci mu neskace tlak. Potom zmeraj, ked mu je dobre. Ale dr by mohol ist, tam bude predsa len lepsi tlakomer a pripadne, nech mu spravia ekg.

rozculena
23. apr 2024

@spalviktoria tak potom to má z krčnej,to poznám,niekedy sa mi točí hlava a mám pocit na vracanie....nech ide k fyzioterapeutovi,nikto iný mu nepomôže,a hlavne nech nezakláňa hlavu