Nevoľnosť po tréningu

satanca
26. júl 2021

čaute včera som bola vo fitku prvy raz a večer po sprche som mala zimnicu, aj taky divny pocit ze nemozem dobre dychat... dnes rano som uz bola 3x na wc, mam taky divny hnusny pocit aj na vracanie, aj zimnica, aj akoby ma tak trochu prehanalo... moze to byt z toho ze fyicka aktivita po 3 rokoch nicnerobenia? Diki moc

mamamasama
26. júl 2021

Skor nejaka viroza, ale nemyslim si, ze toto je z fitka... po 3 rokoch necvicenia je imunitny system oslabeny...

luccija
26. júl 2021

@satanca teraz sú nejaké virózy veľa ľudí okolo mňa to má.A určite nie je dobre sa na prvý x zničiť vo fitku, ale postupne

satanca
autor
26. júl 2021

@luccija ake virozy baby? črevne? omg to snad nie. zas až tak zle mi neni

deti95060810
26. júl 2021

môže... treba zaťažovať organizmus postupne...poznám to

satanca
autor
26. júl 2021

@deti95060810 ked mna to tak bavilo vcera :D super pocit... ach prečo moje telo tak blbo reaguje

klejkaez
26. júl 2021

@satanca môže byť. Ked prehnas tréning a nejdes postupne. Dnes zvládaš o život a zajtra ta to dobehne. Ako svalova horúčka, presilenie 🙂
Velmi dobre to poznam 🤣🤣

satanca
autor
26. júl 2021

@klejkaez svalovku mam uplne mini :D skoro vobec

deti95060810
26. júl 2021

@satanca mne akoby prichádzalo zle od srdca popr. pocit na omdletie
treba postupne ...

shallimar
26. júl 2021

Tiež som tak raz malá, keď som to prehnala s cvičením. A nemala som svalovicu, len presne to, čo píšeš. Takže áno môže to byť aj z toho.

luccija
26. júl 2021

@satanca svalovicu budeš mať až zajtra🙂 áno okolo mňa teploty vracanie hnacky

klejkaez
26. júl 2021

@satanca nie je to obyčajná svalovica. Ale zložílo ma to ako chripka dva dni 😄🥴

katym77
26. júl 2021

Ale ak po 3 nič nerobenia si dávaš zrazu vo fitku dávky, tak to skonzultuj s lekárom, srdce, cievy svaly či je to OK

sense
26. júl 2021

Ano moze,prilis velka zataz naraz....a po dlhej dobe...

mamamasama
26. júl 2021

cvicim cely zivtot, tak som ani netusila, ze niekomu moze byt takto zo sportu 😳😳😳 v zivote som sa s tym nestretla