Ahojte. Po masáži chrbta mi vždy býva pár hodín nevoľno. Vyskúšala som dve masérky. Jedna mi povedala, že je to v poriadku uvoľňuje sa von niečo zlé. Ja sa však bojím ísť na ďalšiu masáž je mi potom dlho na vracanie. Z čoho to môže byť?
Je to normálne. Masážou ti uvoľnia celé svalstvo, rozmasírujú spazmy. Točenie hlavy či mierna nevoľnosť je v poriadku. Samozrejme ak netrvá pridlho a nie je pre teba vyslovene obmedzujúca. Niektorí maséri dokonca odporúčajú dať si na večer paralen po masáži.
točí sa ti pri tom aj hlava?
Je to normálne,veľa pi ,spí a teplo.Masaz je fest veľký zásah ,môj muž keď ho obankujem spí aj trinásť hodín
Máš nejakú diagnózu s chrbticou? Ješ pred masážou? Masáž Ti robí masér len s kurzom, alebo má na to aj školu? Tí čo majú aj školu, tí Ti vedia poradiť a vedia koho masírovať nemôžu. Tí čo majú len pár dní kurz, tak tí nevedia posúdiť Tvoj zdravotný stav. Možno máš nejakú ešte nezistenú diagnózu a masáž ju len zvýrazňuje. Riešila by som u lekára, keď máš bolesti a masáž Ti ešte k tomu aj škodí.
@esteris nie nič 🤷🏻♀️
@rozculena áno
@anketkarka nemám bolesti, ani veľké problémy s chrbticou. Chcela som len relaxačnú masáž a určite to boli baby s kurzom... máme ale novú v meste zo SZŠ tak vyskúšam a na začiatok jej poviem.
@minenkak fíha. Ony mi tvrdili, že to tak má byť lebo sa vyplavujú toxíny 🤷🏻♀️ niečo také
to máš z krčnej chrbtice,nemáš s ňou problémy? Nemusíš mať ani bolesti,ja tiež nemám nejaké veľlké,ale nález tam mám.
Mohla si tam mať spazmy,ktoré držali krk v určitej polohe,oni ti to pouvoľňovali.Mne sa to tiež niekedy stáva,aj niekoľko dní sa mi krúti hlava a mám jemný pocit na vracanie.Ono to prejde,ale na budúce maserku upozorni.
Hlavne nezakláňaj hlavu a neotáčaj s ňou v zaklonenej polohe.
@rozculena ďakujem 🙂
Veľmi veľa masérov ma upozornilo dopredu, že po masázi mi môže byť nevoľno, môže ma bolieť hlava a môže sa mi točiť hlava. Je to po uvoľnenom svalstve po masáži. Mám byť v kľude, nenamáhať sa a piť veľa tekutín.
@stanulienkat no tak v tom prípade sa radšej masáži musím vyhnúť. Škoda
Nemusis sa vyhnut. Len sa zariad, ze to moze nastat. Alebo vyuzi elektroliecbu. Aj ta je fajn.
@stanulienkat no mne bolo tak zle že už to nechcem zažiť 🤷🏻♀️
Ja som po prvej masáži mala úplne zablokovanú čeľusť,skoro týždeň
Zvykli ti po nich naliať nejaký nápoj? Mne takto bývalo zle po thajských masážach z ich zázvorového čaju, ktorý na konci podávali.