Nevoľnosť a búšenie srdca

24. okt 2024

Minuly tyzden som bola chora, v piatok som dostala Zinnat. Dala som si vecer tabletku a rano ale uz poobede som mala hrozne krce v bruchu a nevolnost. V nedelu bolesti brucha pretrvavali a zacala som mat cudny pocit na hrudi a v oblasti srdce. Nieco ako extrasystoly ale predsa iny pocit. Myslela som ze je to len z lezania pri chorobe a z chrbtice lebo ta mi zhorsuje extrasystoly. V pondelok som sla k dr ze atb mi nesadali, urobila crp to bolo negat, popocuvala dychanie ciste tak povedala ze netreba atb. V utorok rano som mala kasovitu hnacku a tocilo mi creva a ten divny pocit na hrudi pokracoval. Mala som pocit ze pri kazdom pohybe zmene pohybu lezani ako keby si srdce robilo co chce. Dala som vyssiu davku horcika. Vecer som si dala smecti lebo mi strasne tocilo creva. Pri lezani v posteli som zase citila to srdce vseliak. O 4tej som sa zobudila na zvlastny pocit na hrudi a pocit na zvracanie. Mam supraventrikularnu tachykardiu a beriem na to lieky. Tak som si ich o 4tej dala, asi 15 min ma zacalo hrozne napinat ale nic neslo von, tep vyletel na 130 bolest na hrudi srdce bilo hore. Do 20 min sa tep skludnil ale este stale citim zvlastny pocit na hrudi a opat ma napina. Moze to byt z tych 2 tabliet zinnatu? Ist s tym dnes k dr? Chodim tam poslednu dobu tak casto ze uz mi to je trapne

danielahamar
24. okt 2024

Nemáš tetaniu? Panický atak?

autor
24. okt 2024

@danielahamar mam tetaniu ale to sa u mna uplne inak prejavovalo a tetanicky zaxhvat som nemala uz viac ako 8 rokov

danielahamar
24. okt 2024

No len nevoľnosť a kŕče v bruchu patria aj k tomu, srdce ani nehovorím.
A treba si prečítat nežiaduce účinky zinatu, lebo mne sa lieky alergia sa prejavuje,že ma neskutočne boli hrudník a mám plytké dychanie

michaela404
25. okt 2024

Co ty pomohlo na tetaniu