Nevoľnosť a bolesti krížov, brucha a hlavy

5. máj 2022

Baby,mam 2. bolesti krížov, brucha mierne,hlavy, nonstop nevoľnosť ,musim stale ležať inak mi je zle.. kojim a dcerka ma uz 3 den zltu hnačkovu stolicu, staršie zapáchajucu. Ma.10mesiacov

U pár dni mi odmieta jesť jedlo,iba prsník prijme. Do toho teraz ta stolica. Myslela som že to je zubami ale jw zle uz aj mne, baby co to môže byť? Nevraciame.ani nič, ostatní členovia rodiny su fit.

Robila som si aj test tehotensky ale bol negatívny.

Co by nam pomohlo? Dr som.volala ale poradila iba roztoky z lekárne. Uz ma.ro.nebavi, nechutí mi jesť ani piť 😍 no nepríde mi to ako črevná chrípka keďže nepreháňa ani nevraciam.

autor
5. máj 2022

2den

autor
5. máj 2022

Toho smajla som dala omylom. Píšem rýchlo skrz deti..

Boli ma v podbrušku a celé kríže. Ozaj som.si už myslela že som zas v tom.. bojim sa co by to mohlo byť

rude_baby
5. máj 2022

Ja mam prvacku. V pondelok bolesť hlavy, brucha, hnačky, úplne bola KO... Včera už chýbalo v triede 7 deti s rovnakými príznakmi. Divne je to, že u nás doma to nikto nedostal. Zatiaľ.

autor
5. máj 2022

@rude_baby takže nejaka pliaga vo vzduchu? No pekne, co ste malej dávali ?

autor
5. máj 2022

A ešte som zabudla ze som mala aj cely den zvýšenú teplotu. To uz chválabohu odoznelo

rude_baby
5. máj 2022

Nič špeciálne, smectu mi pit nechcela, tak len hylak a diétu

rude_baby
5. máj 2022

Jaj a aj mala mala teplotu... Je dačo vo vzduchu

autor
5. máj 2022

@rude_baby kolko to u vás trvalo? Ja som k.o. druhý den zatiaľ. Dcérka to ma zrejme z mojho mlieka, tie hnačky.

kattibi
5. máj 2022

U nás pred cca mesiacom obe deti (4 a 6 rokov) vracali, plus syn aj hnačkoval. Dcéra sa ešte týždeň potom sťažovala na bolesť brucha. No a posledný týždeň má dcéra zas bolesti... Je tu už diskusia, kde mamky z celej SR popisujú u detí rovnaké príznaky. Dnes túto virózu spomína aj SME a porovnáva s podivnou hepatitídou 😨 Najprv corona, teraz toto čudo. Čo bude ďalšie???? 😵

https://primar.sme.sk/c/22901566/nezvycajna-hep...

rude_baby
6. máj 2022

Ja len toľko, že mala bola v stredu ok a včera večer to chytilo mňa - bolesť kĺbov, svalov, hlavy, zimnica a dnes som KO... Čiže ano, dačo je vo vzduchu a prenáša sa to 🤦‍♀️

autor
6. máj 2022

@rude_baby u mna to stále trvá, mam bolesti brucha,je mi stále nevoľno a boli hlava, nejem nic nechutí mi.. zvýšenú teplotu mam asi len občas, dnes ráno. V pondelok pôjdem na krv k dr. Hnačky síce nemám ale kojena dcérka ma stále hnusnu riedku žltu stolicu 2x denne a absolútne nechce nic jesť. Uz sa začínam báť

lydiasabolova
7. máj 2022

Dobry den, pripajam sa aj ja k diskusii.. manzel zostal vo stvrtok doma, bolesti v strede brucha medzi prsiami, hnackoval v prvy den prvu polovicu dna, trochu mal zvysenu teplotu, nic nemohol pit, jest.. on sa den pred tym dost ojedol a ma aj nejake chronicke traviace tazkosti, tak si myslel, ze z toho, ale dnes aj mne je podivne zle - bolest brucha medzi prsiami, hnacka, nevraciam, ale je mi nevolno, aj sa mi z toho kruti hlava, zahmlieva pred ocami.. take to je, ze na par minut sa to zhorsi, potom je par minut akoby lepsie, potom zas horsie.. podoba sa to na to, s cim sa mordujete vy?

@kattibi prosim ta, vies mi dohladat tu diskusiu, ktoru mas na mysli?

Inak, neskusali ste si niekto robit test na coronu?

autor
7. máj 2022

@lydiasabolova áno opis je podobný,mne je az dnes lepšie no nemôžem jesť lebo hneď hnačka a ani mi nechuti nič. Hlava už neboli
No som slabá a je mi nevoľno
Tiež by ma zaujímala ta diskusia.

Korona ma napadla, ale test som nerobila.