Neviem zmyť zo seba pach potu

21. jún 2023

Ahojte....je mi to veľmi nepríjemne,preto pisem anonymne.
V poslednom case,ako sa oteplilo,sa vuac potim,co je prirodzené.Co mi však vadí, je to,co pisem v nadpise.Hygienu dodržiavam maximálne.Sprchujem sa aj dva krát denne,pouzivam antiperspirant,aj vlhčené obrúsky, suchý púder ( ten si davam pod prsia aj na stehná).Pouzivam svieži sprchový gel- momentálne avocado.Mam ich kopec roznych iných: Nivea,palmolive,dixi, Dove.Vsetky skor sviežejšie, žiadne sladkaste.Vobec sa mi však nedarí prekryť pach potu.A ak áno,tak iba na chvíľu.Nie som úplne štíhla,mam nadváhu,no predtým som takéto problémy nemala.Vadi mi to.Viete mi poradiť co s tym?Alebo nejaký ozaj účinný sprchový gél?Ako zo seba dostať ten pach potu? Ďakujem.

gejb
21. jún 2023

A necítiš to z oblečenia? Skus nosiť vzdušné materiály a bavlnu, vyhni sa syntetike..

petka1402
21. jún 2023

Jest ľahšie jedla a piť veľa veľa vody

smajcii
21. jún 2023

Nie si tehotná? 🙂 ja aktuálne som a mám pocit, že smrdím sama sebe, iným ale nie 🤭😁 aj po korone som mala taký stav, že som stále cítila pot, aj po sprche.

macekovam
21. jún 2023

Cukor v pohode? Nemáš cukrovku?

mia2906
21. jún 2023

Ja mám také napachnute oblečenia 😁 a nejde to niekedy ani vyprať. Akonahle sa v tom spotim tak cítim pach potu aj keď si dám antiperspirant ...

babulkomale
21. jún 2023

A oblecko si das vzdy komplet ciste vratane spodneho pradla?
Skus pilingovy sprchac alebo klasicke mydlo a drsnejsiu rukavicu a potom nejaky antiperspirant z lekarne mozno.

janetinka27
21. jún 2023

Ahoj, mozu to byt aj hormony, cukor

katuskamala1
21. jún 2023

Nemas menzes? Alebo tehotenstvo.
Pouzivas sprejovy ci aky deodorant? Neter smrdela potom pri sprejovom deodorande,tuhy bol super pre nu,sestra zas naopak. V kazdom pripade,mas dovod viac schudnut lebo ano,kila navyse = potenie navyse. 🙂

hela_tn
21. jún 2023

Presne vlani u mňa to isté..dlhodobo som používala Nivea antiperspirant, teraz som zmenila za borotalco a super..skúste zmeniť aj vy

lenkakravcova
21. jún 2023

Používať obyčajne detské mydlo, nosiť bavlnu a schudnúť.

koniarova
21. jún 2023

Schudnúť.

autor
21. jún 2023

@babulkomale samozrejme...vzdy zakazdym všetko čisté vrátane prádla.Periem v Persile+aviváž Silan.Pradlo mi vonia,to je v poriadku.

domkakvet
21. jún 2023

Volnejsie oblecenie, dezodorant z lekarne a suhlasim s nazorom trosku schudnut.

dzescebuly
21. jún 2023

Ja som mala tiež ten problém a kdesi jedna radila lekárske mydlo z dm- veľmi som tomu nedávala šancu ale som milo prekvapená,sprcha samozrejme každý deň,podpazušie oholené,po cca dvoch až troch týždňoch sa naozaj necítim, vyskúšaj

kr058
21. jún 2023

Ak ste to minulý rok v lete nemali, tak skúste ísť pre istotu na preventívnu prehliadku a spomeňte aj toto. Ale druhá vec, aký antiperspirant používate? Mne v tomto trochu viac pomáha sprej ako tuhé alebo tekuté produkty. Plus veľa piť, jesť ľahké jedlá bez aromatických látok.

autor
22. jún 2023

@smajcii nie som tehotná určite nie.

autor
22. jún 2023

@dzescebuly ďakujem, skúsim.

autor
22. jún 2023

@macekovam moze to s tym nejak súvisieť?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
franica
22. jún 2023

Mne sa to stáva nikedy tiež a deje sa to od druhého pôrodu. Keď boloa moja mama v prechode, hovorila to isté, takže ja si myslím, že hormóny.

iwesska
22. jún 2023

Zalezi od materialov,ake nosis. Ja neznesiem na sebe nic polyesterove,je to hnusny,nepriedusny material. Ale co vidim v obchodoch,tak 80% je prave takych topov a siat. A ak uz je raz takyto material prepoteny,tak to z toho nevyperies. Chvilu to voni po oprati a potom je to uz ako skysnute.

autor
22. jún 2023

@miriam11 periem.Som normalna žena, dodržiavam hygienu mojej osoby aj mojej domácnosti.Som nefajciarka ani sa nepohybujem v takom prostredí.

fantaghiro21
22. jún 2023

Moze to byt cukrovka,stitna zlaza,vnutorneho charakteru.
A mozte zatial skusit aj kvalitny peeling,masaznu kefu
Ja pouzivam tuto kefu a je super

autor
23. jún 2023

@fantaghiro21 kde to môžem prosim ta kúpiť?v drogérii,ci cez internet? ďakujem

fantaghiro21
23. jún 2023

V Dm aj cez net sa da