Už štvrtý deň neviem v noci zaspať , bola som hore ešte aj o štvrtej nad ránom, pri tom .musím vstávať chystať deti do školy.
Pred pár týždňami som si pýtala radu ohľadom uspatia psa. Nás psík senior bol chorý, nevládal sa pohybovať , odmietal granulky, posledné dni vykonával potrebu pod seba, mal bolesti. Nás veterinár nám vyšliel v ústrety, psík zaspal u nás doma v kruhu rodiny. Všetci sme si poplakali.
Od vtedy neviem zaspať, je príliš veľké ticho, nikto sa pred dverami nemotá. 15 rokov je dlhá doba. Nedokážem.vyhodiť jeho veci, hračky, vodítko. Manžel začal pozerať inzeráty, chce zaobstarať nového psa, ja sa na to necítim. Bojí sa, že nedokážem vybudovať vzťah k inému psovi.
Ako prestať myslieť na psa? Viem že skôr či neskôr by odišliel sám od seba, ibaže by si viac vytrpel. Do do poslednej chvíle som verila v zázraky.
Moze to zniet hlupo, ale je to tak ako pisu hore... Kupte/adoptuje si noveho psika a nebudete mat tolko casu na smutenie. Prirastok vas zabavi az az. A budete ho lubit tiez, to nemajte strach.
Len nekupte prve stena z bazosa od hockoho, nesplaste sa. Je to zavazok na dalsich 10-15 rokov, tak bud si chodte vybrat do utulku aky vam psik zapasuje, alebo si vyberte dobreho chovatela ktory chova na vysetrenych psikoch. Drzim palce. Utapanie sa v slzach za psikom ozaj nicomu nepomoze k lepsiemu, pytala si radu, tak ju velmi prakticky pisem... takze nebojte sa prijat do rodiny dalsieho, ked ste psickari a mate podmienky. Hned vas rozveseli 🙂
Vždy keď nám zomrel pes revala som týždeň. Ak máš zvieratá rada je to normálne, a rovnako normálne je že si ťa získa malé šteniatko hoci si to teraz nedokážeš predstaviť. Na starého psa nezabudneš, ale nový poskytne radosť.
ahoj, skratka to boli, bol to clen rodiny, bola si na neho zvyknuta roky, teraz tu nie je. rozlucila si sa s nim? rozluc sa s nim a nechaj ho odist, ziadny psik nie je nesmrtelny. chce to cas, ved veci po nom nemusis hned vyhodit. teraz si hlavne unavena, oddychni si.
@colsami ešte nikdy som psa nekupovala, náš bol najdúch, pouličná zmes, matka asi nemecký ovčiak.
Vyskusaj Ziquill, mne dali v lekarni tri vzorky zadarmo a mam pocit, ze som ozaj spala tvrdsie a lepsie.
Kúpte si nového psa. Ten starý to už samozrejme nebude, ale nebudeš mať čas myslieť na neho.
My sme tiez dali uspať nášho miláčika minulý týždeň v piatok a tiez si myslím že je to veľmi skoro ho nahrádzať iným dajte tomu čas ono to príde samo a ten správny psík si vás nájde . Ja tiez iba plačem každý deň a veľmi chyba moja láska . A čo sa týka veci tie vyhodíte keď bude čas na to .
@elizabet173
@obonova7 ďakujem, vždy keď natrafím na zakotúľanú loptičku, kúsok rozhryzeného gumeného kuraťa , vykopanej jamy na základe si na ňeho spomenie, premohne má smútok. Sám muž mi povedal že neveril že bude voľakedy plakať, že ho strata psa bude tak bolieť.
nový psík už nebude ako ten starý, ale bude potrebovať vašu lásku a bude vypĺňať vase prazdne miesto a urcite by som zvolila psika z utulku.
chce to čas a myslím, že aj nový ,,prírastok,,. Nemyslím si, že by si si nedokázala vybudovať vzťah k inému psovi. Síce to už nebude ten predchádzajúci, ale bude iný a vyplní to prázdno po tom predchídzajúcom