Zdravím, chcel by som sa opýtať, že čo mám robiť.. dlhšiu dobu mam problém so sustredením sa, s čítanim, ako keby sa mi zhoršil zrak, nevidím ani na blízko...a cítim aj väčši tlak v hlave... som unavený, mám problémy s pamäťou, občas mi strpne ruka.. bojím sa, či to nemôže byť náhodou nejaky nádor na mozgu, alebo niečo podobne.. kedže študujem, jeden z najťažších odborov dosť sa bojím.. cca rok dozadu som absolvoval aj MR mozgu a všetko v poriadku.. myslíte, že mám isť zas ku doktorke alebo čo robiť..
@samik112 Tiež však mi to deje,ja mám problémy s krčnou chrbticou.Mam cervikalgiu.Tiež tŕpnu ruky- hlavné prsty.Zrak taký neostri.Stuhnute svaly krku-trapexy.Ked som malá často ten problém,bola som aj u očnej.Mam aj dioptrické okuliare.Krčne svaly sú stuhnuté tlačia na nerv a bolesti hlavy, hlavné od spodu krku.Pomaha mi suché teplo, hrejivá masť.A mám od dr.na predpis vankúš s pamäťovou penou.A pomáha mi aj podložka ježko a cviky na krčnu.
Alebo to je krvná chrbtica v kombinácii s tetaniou
krčná chrbtica alebo tetánia, 50% na 50%, a tiež som si myslela,že to je na mozgu niečo,nuž,nie potvrdila sa tetánia, zahmlené videnie, bolesť hlavy, motanie, strata koordinácie, neurolog mi robil Chvostekov test a jednoznačne tetánia. objednaj sa na neurológiu, nič za to nedáš 🙂
@samik112 trpnutie ruk a tlak v hlave mozu byt pokojne z chrbtice. Problemy so sustredenim a s pamatou su zrejme zo stresu, ktory mas teraz. A ten zrak asi tiez dost namahas ked si stale v knihach. Ak si bol minuly rok na MR mozgu a nic, tak za rok by sa tam tak rychlo nemohlo nic vyvinut, ze by ti to robilo uz taketo problemy, ale to ti povie urcite aj neurologicka. Drzim palce 😊
@samik112 no jasne zájdi k dr, môže to byť napríklad aj z krčnej chrbtice. Zatial nerob paniku😉