Neviem sa poriadne nadýchnuť

ludkaholindakova
17. aug 2023

Ahojte mamičky mala už niektorá problém že nevedela sa zhlboka nadýchnuť alebo zívať ? Nie stále ale stáva sa mi to občas ďakujem

marianarem
17. aug 2023

@ludkaholindakova To moze taka unava nervov, ano stava sa mi to, mam uzkostno-panicku poruchu. Toto je u mna jeden z takych lahsich priznakov. Ale mavaju to aj ludia, ktori su inac bez poruchy, len z unavy.

ludkaholindakova
autor
17. aug 2023

@marianarem ďakujem a beriete aj niečo ? Mne doktor predpísal Oxyphilin tabletky

marianarem
17. aug 2023

@ludkaholindakova Beriem antidepresivum velmi nizku davku, ale nepomaha to proti tomuto. Ja som si uz na to za tie roky zvykla, uz si to ani nejako nevsimam.

cocolinka
17. aug 2023

@ludkaholindakova ja to mavam tiez, nie vzdy ale myslim, ze to ma nieco spolocne s hormonmi, lebo sa mi to stava pravidelne v ten tyzden ked mam mat ovulaciu, nastane u mna vtedy taka vnutorna nervozita alebo ako to mam nazvat a neviem sa vtedy poriadne nadychnut 😕

katka708
17. aug 2023

Mne na to zabrali vysoké dávky magnezia.najlepsie ho začať brat keď mám stres. Zistila som ze to mávam par dni po stresovej situácii (keď už na to pomaly zabudnem). Ako keby sa mi do pľúc nevedel nasat vzduch. Iba pri zivnuti cítim ze sa mi pľúca roztiahnu a tak mám nutkanie stále zivat aby som sa zhlboka nadychla. Dokonca aj v noci som sa v panike budila ze sa neviem nadýchnuť.