Neviem kľudne rozprávať. Iba kričím

kubkomatko
30. sep 2015

Môj problém je v tom, že v poslednej dobe ani neviem kľudne rozprávať, ale kričím. Až priveľa sa nakopilo problémov, a ja som to už prestala zvládať, a všetko skoro riešim krikom. Ale na nesprávnom mieste, a na nesprávnych ľudoch... Ocitnem sa, "aha preháňam to", stíšim hlas, no o chvíľu znova. Už mi to vyčítajú najbližší...

natalym
30. sep 2015

Stíš volume, daj si magnézim a nohy v teple. 😀

kubkomatko
autor
30. sep 2015

@natalym ja mám už pocit, že ani to magnéziu/ mi nezaberá :/

natalym
30. sep 2015

@kubkomatko Pozri sa na seba do zrkadla a povedz si: Som pekná, milá, dobrá a nebudem kričať, budem hovoriť miernym hlasom. Od dnes hovorím normálne.

evelynm
30. sep 2015

hladaj pricinu. Mozno unava, stres, nespokojnost...

kubkomatko
autor
30. sep 2015

@evelynm všetko dokopy, od januára sa to hromadilo vo mne, a teraz už cítim, že to nezvládam... Predtým, ked bol nejaký problém, dokázala som sa s tým vyrovnať, a "popasovať" .

janinah
30. sep 2015

je to len na tebe....

evelynm
30. sep 2015

@kubkomatko mas moznost sa o tom s niekym porozpravat? Ony sa tie veci jedna po druhej budu postupne riesit, upokojovat, problem sa budu zmensovat. Daj tomu troska casu a sebe dopraj oddych.

nikuska744
30. sep 2015

@kubkomatko napíš o aké problémy ide...baby na koňovi to vyriešia raz-dva

katka1968
30. sep 2015

@kubkomatko vyrozprávaj sa z toho. To vždy pomôže. Aj keď ti neporadia, ukážu ti iný pohľad na problém a možno sama nájdeš riešenie. Hlavne hlavu hore.

slimstar
30. sep 2015

@kubkomatko to isté sa stalo tento rok aj mne, ale ja vôbec nekričím preladila som na harmonickú vlnu. Všetko zlé ma len popoženie do predu. Vôbec si to neberte k srdcu, snažte sa nestresovať a nemyslieť na to, dajte si nejakú peknú dovolenku, aj keby to bolo len na víkend.

kubkomatko
autor
30. sep 2015

@slimstar toto by som potrebovala i ja, krásne 🙂

kubkomatko
autor
30. sep 2015

@katka1968 to keby som sa mala komu :( začala som už aj chodiť na psychoterapiu, myslela som, že problémom s ktorým som sa vyrozprávala dr., sa to zlepší, ale asi som sa mýlila, problém bude niekde inde :(

ivetoy
30. sep 2015

kup si piridoxin,b-komplex--tabletu denne...medovku caj a vobec caje na ukludnenie+...med...pokecaj s niekym a hlavne chod skoror spat.

katka1968
30. sep 2015

@kubkomatko nemáš nejakú kamarátku? My to tak robíme s kamoškou. Ona sa posťažuje, ja sa posťažujem, povieme si nato svoje názory , ktoré sú v danej chvíli diametralne odlišné. Veľakrát sa stalo, že sa mi nepáčilo čo povedala, ale neuražali sme sa zato. Vieš nie je nič horšie ako dusiť v sebe problém alebo ho zametať po koberec lebo sa môže stať,že to človeka prevalcuje

somotec
1. okt 2015
Používateľ somotec je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od somotec.

presne tak .. bud je to prejav stresu alebo unavy alebo najskor nejakej nespokojnosti, ktoru mozno nejak prehliadas. .. skus byt hodinu v tichu a sama a uvidis, co vsetko vyjde na povrch .. a to bude treba nejak riesit - bud zmenit alebo prijat .. to jest vse