Môj problém je v tom, že v poslednej dobe ani neviem kľudne rozprávať, ale kričím. Až priveľa sa nakopilo problémov, a ja som to už prestala zvládať, a všetko skoro riešim krikom. Ale na nesprávnom mieste, a na nesprávnych ľudoch... Ocitnem sa, "aha preháňam to", stíšim hlas, no o chvíľu znova. Už mi to vyčítajú najbližší...
@natalym ja mám už pocit, že ani to magnéziu/ mi nezaberá :/
@kubkomatko Pozri sa na seba do zrkadla a povedz si: Som pekná, milá, dobrá a nebudem kričať, budem hovoriť miernym hlasom. Od dnes hovorím normálne.
hladaj pricinu. Mozno unava, stres, nespokojnost...
@evelynm všetko dokopy, od januára sa to hromadilo vo mne, a teraz už cítim, že to nezvládam... Predtým, ked bol nejaký problém, dokázala som sa s tým vyrovnať, a "popasovať" .
je to len na tebe....
@kubkomatko mas moznost sa o tom s niekym porozpravat? Ony sa tie veci jedna po druhej budu postupne riesit, upokojovat, problem sa budu zmensovat. Daj tomu troska casu a sebe dopraj oddych.
@kubkomatko napíš o aké problémy ide...baby na koňovi to vyriešia raz-dva
@kubkomatko vyrozprávaj sa z toho. To vždy pomôže. Aj keď ti neporadia, ukážu ti iný pohľad na problém a možno sama nájdeš riešenie. Hlavne hlavu hore.
@kubkomatko to isté sa stalo tento rok aj mne, ale ja vôbec nekričím preladila som na harmonickú vlnu. Všetko zlé ma len popoženie do predu. Vôbec si to neberte k srdcu, snažte sa nestresovať a nemyslieť na to, dajte si nejakú peknú dovolenku, aj keby to bolo len na víkend.
@slimstar toto by som potrebovala i ja, krásne 🙂
@katka1968 to keby som sa mala komu :( začala som už aj chodiť na psychoterapiu, myslela som, že problémom s ktorým som sa vyrozprávala dr., sa to zlepší, ale asi som sa mýlila, problém bude niekde inde :(
kup si piridoxin,b-komplex--tabletu denne...medovku caj a vobec caje na ukludnenie+...med...pokecaj s niekym a hlavne chod skoror spat.
@kubkomatko nemáš nejakú kamarátku? My to tak robíme s kamoškou. Ona sa posťažuje, ja sa posťažujem, povieme si nato svoje názory , ktoré sú v danej chvíli diametralne odlišné. Veľakrát sa stalo, že sa mi nepáčilo čo povedala, ale neuražali sme sa zato. Vieš nie je nič horšie ako dusiť v sebe problém alebo ho zametať po koberec lebo sa môže stať,že to človeka prevalcuje
presne tak .. bud je to prejav stresu alebo unavy alebo najskor nejakej nespokojnosti, ktoru mozno nejak prehliadas. .. skus byt hodinu v tichu a sama a uvidis, co vsetko vyjde na povrch .. a to bude treba nejak riesit - bud zmenit alebo prijat .. to jest vse
Stíš volume, daj si magnézim a nohy v teple. 😀