Zdravím no kde začať už pol roka sa trápim chodím stále k doktorke a tam je svetlo v poriadku nič nevidí mám taký ako keby opuchnutý krk ako keby hrču pod bradou rovno až po ohryzok aj to vidno bola som aj na sone a nič tam nemám no cítim úplne to tam ako keby tam mám malú loptu .. potom mám strašne šteklenie na hrudi a taký pocit úzkosti a niekedy aj búšenie srdca často skoro stále má bolí hlava a teraz posledné dva týždne mám strašnú bolesť v ľavej ruke od ramena až po zápästie ..som stále unavená no proste už nevládzem už by som chcela aby mi bolo fajn a stále nič chcem ísť aj k druhej doktorke ale nikto ma teraz nechce zobrať už som na nervy .. ďakujem za každú skúsenosť
@selbiii zväčšená štítna žľaza? Kto tí robil sono? brali odbery na protilátky a hodnoty štítnej žľazy?
Krk a slabosť môže byť štítna žľaza ja mam uzol na štítnej.... Treba speci odbery a objednať sa k endokrinologovi pripadne na interne vyšetrenie....
vypytaj sa na endokrinologiu, toto moze byt zvacsenou stitnou zlazou.
Aj mna hned napadla štítna zlaza..
ake vysetrenia ti robili? sono, endokrinologia, orl, mri?
@selbiii skús si prečítať niečo o panickej poruche. Samozrejme to nemusí byť tvoj prípad hneď, len mi to napadlo pri tom čo opisuješ. Sama som si tým prešla a ver mi, že viem ako sa cítiš. Ak je to psychika , je to "len" obdobie. Treba v to veriť. Ale viem aj to aké je to hrozné chodiť po lekároch, kde ti každý povie, že ti nič nie je, cítiš sa ako klamár a hypochonder a pritom vieš že máš problém a nie je ti dobre. Držím palce 🙂
Môže to byť aj histaminova intolerancia
Najprv by som sa pýtala na endokrinologiu, ak by bolo všetko v poriadku potom môže byť aj panická porucha alebo tetania
Stitna zlaza..aj symptomy nato poukazuju
Možno to bude psychika. Ona dokáže spraviť veľa.