Neviem, čo ma uštiplo

tomekll
3. apr 2021

Dobry den prikladam foto nieco ma ustiplo a neviem co. Treba s tym ist za doktorom alebo staci domaca liecba. Dakujem 🙂.

dazdovka
3. apr 2021

Treba to narezať a vysať jed, to postačí.

tomekll
autor
3. apr 2021

Ja som si to vsimol vcera vecer a neviem na 100% ci to je stipnutie.

zooeynka
3. apr 2021

...a ako by si to chcel liecit? 🙂 Podat serum proti hadiemu uhryznutiu?;)

lintu
3. apr 2021

Nie je to kliest?

tomekll
autor
3. apr 2021

praveze neviem co to je ?

emv
3. apr 2021

Ja by som si srandu nerobila veľmi. Mňa postipal pavúk a mesiac som s tým chodila na chirurgiu,za každým mi to rezali... držím palce nech to nie je nič vážne

1medvedik1
3. apr 2021

@tomekll
Mňa tiež niečo podobné uštiplo?!? 🤔 Doteraz neviem čo to bolo, nikto mi nevedel povedať čo to bolo. Keď som si googlila tak najviac sa to podobalo pavúčiemu uhryznutiu. Nikto mi neverí, nikto tomu neverí ale pozri si to. Ja som s tým bola aj u doktorky pretože ma to svrbelo ale zároveň aj pálilo a štípalo. Ja tvrdím že to bol pavúk. Žiadna ploštica, blcha ani nič podobné. Našla som si to po zobudení, odvtedy nič podobné..

tomekll
autor
3. apr 2021

@1medvedik1 a co ti s tym robili ? 🙂

lintu
3. apr 2021

Aha, ty tam mas toho viac. Reagovala som na tu ciernu bodku. Ale to je asi len znamienko a na to sa nepytas. Ten dvojhryz moze byt teoreticky aj nejaka oskrenina. Naalpuj alebo natri fenistilom a sleduj si to. Ak sa to bude zvacsovat alebo to zacne hnisat, radsej by som sa k tej doktorke asi presla.

1medvedik1
3. apr 2021

@tomekll nič. Fenistil povedala. Ale bola to fakt odborná bolesť, nezniesla som ani tričko. Každý len povedal že to nejaká mucha a fenistil. Fakt som presvedčená že to bol pavúk.

zuzinapipina
3. apr 2021

@tomekll pavúk pravdepodobne

andreatytler
3. apr 2021

@tomekll Tiez myslim ze pavuk... ale nevidim tam ziadny opuch ani zacervenane... svrbi/boli to? Potrebujes to nejak riesit?

dazdovka
4. apr 2021

@andreatytler potrebuje asi iba pozornosť

aneta129
4. apr 2021

@1medvedik1 takto kuse blcha

aneta129
4. apr 2021

@tomekll blcha takto pri sebe kuše.... Ja robím v nemeocnici a sme mali blchu na oddelni jedna mala sviňa nas pokusala 3 kolegyne.... Jednej urobila 2 za sebou mne až 5 lebo jej chuti moja sladká krv a dalsia mala 4 za sebou.... Najprv Najprv to bolo take male ako ty mas a potom keď som si to skrabala prešiel polrok a stále mam tam jazvy...
Blcha mohla skočiť na teba v obchode.... Vela ludi je doma čistotnych a kamarát mal raz hernu a prišiel domu a doniesol blchu, cela rodina pokusana od blchy a on nie.... Potom ju hľadali a uz nakladla vajicka u nich doma