Chcela by som si dat urobit tento strojcek na zuby.Ale je dost drahy.Mate niekto skusenosti?
@savoya to mi pride prehnana cena ....
Na Anglicko dost lacne🧐
V Čadci 3500€ za štandardnú verziu. Pokiaľ nemáš veľké orto problémy invisalign ich vyrieši
ja davam teraz dcere klasicky a platit mámm 1200e
@savoya Ahoj, pocas jedenia ho nemam v ustach, pijem s nim len cistu vodu, pri ostatnych napojoch ho davam dole. Po jedle treba vzdy perfektne vycistit zuby. Pocas spanku ho mam tiez. Treba ho nosit minimalne 22 hodin denne, aby ucinkoval. To je zvyk, uz si ani neuvedomujem, ze ho mam v ustach.
Takýto dostanete po fixnom strojčeku....😅 mám fixný stál ma 300€ spolu, horný aj spodný. A ešte k tomu je to cena aj za tento neviditeľný ten sa dáva pre to aby sa hneď tie zúbky nerozišli do všetkých smerov. Keď tam už nebude tá opora. Takže ak ho tak strašné chcete navrhujem to ako to mám ja je to celkom dostupné.... aj cenovo aj čo sa týka lokality.
Nosila som aj nočný strojček ale na to sa nenechajte nahovoriť .... 5 rokov bez výsledku len a len mínanie peňazí.
Ja som mala stal ma cca 1400£..pomohlo ale ked mi ho dal dole zub sa mi trocha skryvil