Neviditeľný strojček a čakacie doby

basulaak
15. júl 2024

Prosim ti z vas, kt. maju skusenost. Caka sa dlho na termin na vstupnu konzultaciu?
Ci len zhotovenie dlah trva dlho?
Pripadne ktoru kliniku v BA odporucate (pre dospelu osobu). Vopred dakujem

janai1
15. júl 2024

@basulaak family dental care Kramare. Na konzultáciu 6 dní.
Na vstupné vyšetrenie 3,5 týždňa.
A na návrh liečebného plánu čakám - v utorok to budú 4 týždne.

plamienka555
15. júl 2024

@basulaak závisí od vyťaženia danej ambulancie. Na termín som čakala krátko. Prišla som, zosnímali mi zuby, o pár dní som prišla znovu a odsúhlasila liečebný postup. V mojom prípade som dala ešte trhať mŕtvu stoličku, ktorá sa už začala ozývať. Na dlahy som čakala mesiac a pol. Objednaj sa aj k svojmu zubárovi, nech ti pozrie kazy.

darijja
15. júl 2024

@basulaak family dental care - chodim. Ci ju odporucam? Asi nie. Jun 2023 vstupne vysetrenie, oktober 2023 mi dali prvu sadu dlah. Teraz cakam skoro 3mesiace na druhu sadu dlah (to znamena ze poslednu dlahu z prvej sady musim nosit 3mesiace,bezne sa nosi tyzden). Dlhe cakacie doby, neprofesionalne mlade baby, ktore na rtg nevideli 4kazy. Cenovo su ale najlacnejsi

conta22
15. júl 2024

Diskutujeme v tejto konverzácii - pochodila som už strašne veľa a spomínané family dental care vychádza najlacnejšie … https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/neviditelny-strojcek-na-zuby-9/?page=2#post-87835014

surama
15. júl 2024

Kazda klinika to ma inak, cize zalezi kde pojdes. U mna to bolo rychle. Od prvej navstevy po navstevu, ked som si prisla po dlahy presiel asi tak mesiac. A mala by som to aj skor, ale este som si pred strojcekom chcela poriesit dentalnu, tak sa to natiahlo. Ale som z Kosic.

basulaak
autor
15. júl 2024

Dakujem vsetkym za informacie. Ano este ma caka navsteva zubara buduci tyzden, zuby mam pred mesiacom rentgenovane, takze to je ok. FDC som po pravde ani nezvazovala a po tom co citam uz toboz nie. Dakujem vam vsak za pravdive info z prvej ruky. Radsej si priplatim ale nech je to poriadne. Zvazujem dr Martin na antolskej. Ale neviem aku alternativu k tomu. Dr schill, Biodent.. Hm. Popozeram uvidim. Vrela vdaka 😉👍

veklipo
16. júl 2024

Ja chodím do Biodent. Vybrala som, lebo podľa miesta, robím blízko Apolla, tak nemusim chodit autom.
Vysetrenia rýchlo (invisalign robia iba v pondelok), maju esterneho lekára. Na strojček som čakala 4tyzdne.
Inak velmi príjemní sú tam.

conta22
16. júl 2024

@veklipo môžem sa spýtať na cenu koľko vam nacenili? A je cena aj s retenčnou fázou? Ďakujem tiež ich zvažujem

basulaak
autor
16. júl 2024

@veklipo ak mozete tiez by ma zaujimala cena. Nech si viem porovnat s druhou klinikou pre lepsiu predstavu. Su druhi ktorych zvazujem. Dakujem pekny den

veklipo
16. júl 2024

@basulaak horné zuby 3500€ komplet

basulaak
autor
16. júl 2024

@veklipo perfis, tak potom som nebola daleko s mojimi kalkulaciami v hlave. Dakujem 😉👍