Prosim ti z vas, kt. maju skusenost. Caka sa dlho na termin na vstupnu konzultaciu?
Ci len zhotovenie dlah trva dlho?
Pripadne ktoru kliniku v BA odporucate (pre dospelu osobu). Vopred dakujem
@basulaak závisí od vyťaženia danej ambulancie. Na termín som čakala krátko. Prišla som, zosnímali mi zuby, o pár dní som prišla znovu a odsúhlasila liečebný postup. V mojom prípade som dala ešte trhať mŕtvu stoličku, ktorá sa už začala ozývať. Na dlahy som čakala mesiac a pol. Objednaj sa aj k svojmu zubárovi, nech ti pozrie kazy.
@basulaak family dental care - chodim. Ci ju odporucam? Asi nie. Jun 2023 vstupne vysetrenie, oktober 2023 mi dali prvu sadu dlah. Teraz cakam skoro 3mesiace na druhu sadu dlah (to znamena ze poslednu dlahu z prvej sady musim nosit 3mesiace,bezne sa nosi tyzden). Dlhe cakacie doby, neprofesionalne mlade baby, ktore na rtg nevideli 4kazy. Cenovo su ale najlacnejsi
Diskutujeme v tejto konverzácii - pochodila som už strašne veľa a spomínané family dental care vychádza najlacnejšie … https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/neviditelny-strojcek-na-zuby-9/?page=2#post-87835014
Kazda klinika to ma inak, cize zalezi kde pojdes. U mna to bolo rychle. Od prvej navstevy po navstevu, ked som si prisla po dlahy presiel asi tak mesiac. A mala by som to aj skor, ale este som si pred strojcekom chcela poriesit dentalnu, tak sa to natiahlo. Ale som z Kosic.
Dakujem vsetkym za informacie. Ano este ma caka navsteva zubara buduci tyzden, zuby mam pred mesiacom rentgenovane, takze to je ok. FDC som po pravde ani nezvazovala a po tom co citam uz toboz nie. Dakujem vam vsak za pravdive info z prvej ruky. Radsej si priplatim ale nech je to poriadne. Zvazujem dr Martin na antolskej. Ale neviem aku alternativu k tomu. Dr schill, Biodent.. Hm. Popozeram uvidim. Vrela vdaka 😉👍
Ja chodím do Biodent. Vybrala som, lebo podľa miesta, robím blízko Apolla, tak nemusim chodit autom.
Vysetrenia rýchlo (invisalign robia iba v pondelok), maju esterneho lekára. Na strojček som čakala 4tyzdne.
Inak velmi príjemní sú tam.
@basulaak family dental care Kramare. Na konzultáciu 6 dní.
Na vstupné vyšetrenie 3,5 týždňa.
A na návrh liečebného plánu čakám - v utorok to budú 4 týždne.