Zaujíma ma, aký je postup v prípade, keď ma niekto lekárske potvrdenie, že sa nemôže očkovať proti c19 zo zdravotných dôvodov. Takisto je nutné, aby sa preukazoval všade negatívnym testom kde to vyžaduju pri vstupoch alebo stačí toto potvrdenie od lekára? Ďakujem za info a skúsenosti. Už sa v tom akosi strácam.
@kkovacovak absolútne neviem. Tu na fóre je nespočetne veľa žien s prehľadom, možno sa dozvieme.
@fineta skus to vyhladat priamo vo vyhlaskach MZV a budes mat prehlad aj ty 😉
@martinkatinka ďakujem, pozerám to. 😊 Chcela som si to uľahčiť, dúfala som, že to už má niekto naštudovane a rada by som sa nechala poučiť. 😊
@fineta plati potvrdenie len na hraniciach.tu je link. Tam si najdete podmienky pre neockovanych a vynimku pre neockovanych zo zdrav. Dovodov.
https://www.uvzsr.sk/docs/uvod/rozcestnik_hrani...
@fineta zbytočne budeš volať....to kde bude treba potvrdenie o očkovaní alebo test je politické rozhodnutie, ktoré sa bude meniť vzhľadom na aktuálnu situáciu v danom čase....čiže dnes by malo platiť len na výnimku pri karanténe po návrate zo zahraničia, dokonca neviem či už neprešlo že všetci budú mať po návrate rovnaké podmienky, teda karanténa alebo test pre všetkých, lebo ˇUstavný súd to nepovolil len pre neočkovaných, takže sa mal meniť zákon aby to bolo možné....
zistili ste nieco nove prosim? lebo doteraz ani rec o ludoch s týmto potvrdenim....
@fineta neplatí tento papier len pri prechode cez hranice? Keď ho máš nemusíš ísť do karantény? Alebo sa zas za ten týždeň niečo zmenilo? Človek to už nemá kedy sledovať tak sa pripínam 🤦♀️