Ahojte, bola mi v roku 2020 diagnostikovana akutna psychoticka porucha s príznakmi schizofrenie..mesiac a pol som bola v nemocnici podstúpila som aj elektrosoky..po nemocnici som mala silnú depresiu ktorá sa postupne zlepsila a uz mam len minimálne priznaky depresie..užívala som najprv nejaké antidepresiva a večer olanzapin, potom sa to zmenilo na aripiprazol a olanzapin..no postupne som si sama vysadila lieky cca v decembri a v januári uplne, doktorka o tom nevie..priznám sa cítim sa fajn, hlavný dôvod je priberanie z týchto liekov a možno utlmenosť? Pokračovanie v komentari
Ja som tiež vysadila. Doktorke som viac nešla jednoducho. Som bez liekov vyše roka. Dôvod je spavost, neschopnosť v domácnosti, strata energie, strata chuti na sex, by som mohla menovat...skratka jak matoha. Zle s nimi aj bez nich. Prijala som tu chorobu a naučila som sa s ňou žiť.
Začiatkom roka som sa začala cítiť lepšie po psychickej stránke?.?, zacina sa mi darit v oblastiach ktorým som sa venovala pred chorobou a pod..no cítim ze som obcas podráždená a náladová, neviem co robit bojim sa užívať tie lieky...zaujimal by ma nazor od ludi ktorý sa do tohto aspoň trochu rozumejú.