Ahojte, asi 4 týždne ma boli hlava,od rána ako sa zobudím až do večera kým nejdem späť. Niekedy ma boli na rôznych miestach ale väčšinou to je na pravej strane na čele nad okom. Akoby mi trplo čelo a vrch hlavy. Som z toho na nervy, neviem co to môže byť. Bola som u očného, povedal, že tam je všetko v poriadku. Neurologicka mi povedala, že som veľmi vystresovana, že to mám z tetanie. Ale mne sa tomu nechce veriť, že je to z tetanie, mam ju rok a ešte nikdy som nemala takéto stavy ako teraz.
Bolieva ma medzi lopatkami a aj citim, že mám stuhnuty krk, ale viac ma trápi ta bolesť hlavy. Bojím sa ze to bude niečo vážne, ale Dr to všetko dávajú na stres. Neviem co si mam o tom myslieť. Nemáte s tým niekto skúsenosť? Co mam robiť? Dakujem
@kittykat22 na masáž som bola aj ja, zatiaľ iba 1x,ale mala som po nej na chvíľu opuchnuté tvar, neviem ci je to normálne. Neurologicka mi dala cviky na cvičenie, tak som začala cvičiť. A ten magnosolv beriem tiež ale kvôli tetanii.
Naozaj som z toho hotová. A teba tiež bolela stále hlava na tej pravej strane?
@eruska17 ja som mala bolest na lavej - oko smer ucho, mravcenie hore na hlave smerom dozadu, trpnutie brady na pravej strane az ku kutiku ust na pravej strane a nosa. Hlava ma bolela velmi casto. Skus si kupit k tomu ten guajacuran. Inak problemy som mala od augusta - november/december boli kriticke a tak v januari som isla k lekarovi. Je marec a mne je o 90% lepsie.
Tetania a stále len tetania mi to pride ako ospravedlnenie na všetky choroby sveta. Vsetko sa da zvaliť na tetania a psychickú poruchu , velmi jednoduché pre pánov doktorov ale pátrať po chorobe dalej to Nie.
@katulienkax aj mne to tak príde, už nevedia co mi majú povedať. Najhoršie je ze pozerajú na mňa akoby som si vymýšľala. Žiadny človek nejde k lekárovi len tak, ide tam vtedy keď sa necíti dobre. A jasne ze sú ľudia vystresovaný, keď im nikto nepovie co im je. 😑
@eruska17 presne takýto problém mám aj ja, tetania zistená 2 roky a posledný pol rok len doslova preživam , také bolesti hlavy nad okom , v oblasti nosa , tváre ...a samozrejme že za všetko môže tetania ...😔
@monkabohdalova a aj ta poslali na nejaké vyšetrenie odbornej sie?
@eruska17 očné vyšetrenia som podstúpila a eeg
@eruska17 https://www.najnakup.sk/masazne-pristroje/sisse...
Vieš si naňho sadnúť pomasirovat boľavé miesta na zadku, zadnú stranu stehien všetko popozeraj si na webe cviky.Alebo, keď Ťa bolí hrudna, či lopatky daj si pod chrbát tenisovú loptičku a gulaj sa po tom bolavom mieste bude to veľmi zo začiatku bolieť, ale postupne sa uľaví.To isté ruky, ramená môžeš sa v stoji oprieť o stenu dať si loptičku a masírovať sa.Ked budeš mať čas pozri si na FB stránku chiropraktik masér on tam predvádza cviky s loptou
@eruska17 ak máš problém s krčnou chrbticou je veľká pravdepodobnosť že toto je príčina. Treba sa zamerať na cvičenie, uvoľnenie... nie na bolesť. Neexistuje zázračný liek. Musíš pracovať na uvoľnení, všetko ostatné je krátkodobá pomoc. Bez cvičenia a rehabilitácie to bude len horšie. Daj si Guajacuran. Je na uvoľnenie napätého svalstva, ak to nebude zaberať tak už len od lekára Dorsiflex a podobne 🤷♀️
@montemotherone ďakujem za rady
Zdravim, ten opis to ako keby som ja pisal ... mam presne to iste a trva to rok aj tri mesiace ... bol som na MR hlavy aj krcnej chrbtice, bol som na EEG, odbery krvi, vyskusal som vsetky mozne lieky , samozrejme magnesolv, bral som aj sirdalud na uvolnenie svalstva, skusal som velmi silne lieky na bolesti( quarelin a pod.) bol som u ocneho, dal som si vytrhnut 6 zubov pocas 4 mesiacov ( 4 osmicky a 2 deviny ) , pravidelne cvicim a behavam , snazim sa ovela menej stresovat ( mam narocnu poziciu ) ale stale nic nezabera ... som uz totalne zufaly a nevidim ziadnu nadej ako z toho von
@eruska17 mna lekar povedal ze to mam od krcnej chrbtice - dal mi magnosolv 1 sacok rano, a potom 3x denne r/o/v guajacuran. Do 14 dni mi bolo lepsie. Trpla mi aj cast brady a pier. Mala som to skutocne od krcnej chrbtice. Tym co mi predpisal sa mi ulavilo - zacala som teraz cvicit, a hlava uplne lepsie. Nechces skusit tu istu kombinaciu? Mozno sa ti tiez ulavi. Bola som 2x na masazi chrbtice - thajky mi ju robili.