Neustupujúce krvácanie po extrakcii zuba

dajen_7
10. mar 2021

Ahojte prosím je to ešte v norme alebo mám zájsť k zubárovi? Dnes ráno o pol 10 mi vytrhli dve osmičky na ľavej strane ani neviem ako myslela si si že trhá iba jeden zub niečo tam aj šil asi ten vrchný lebo zo spodného mi stále tečie krv neviem v akom množstve no keď sa na to pozriem vyzerá to ako podliate krvou vedľajší zub nie je skoro ani vedieť ale je to ta krvná zrazenina je to teple a mazľavé ale stále to presakuje podľa viac ako by malo. Nemám skúsenosti z trhanim zubu.

monro
10. mar 2021

Zakusnite si gázu na 15 minút. Ak by to pokračovalo, radšej choďte na kontrolu.

stanulienkat
10. mar 2021

Ako pise
@monro . Daj si ajnieco chladene na lice. Nestuchaj do toho jazykom. Neuzivas lieky na riedenie krvi?

dajen_7
autor
10. mar 2021

@stanulienkat
@monro Dávam si z boku tampón aby som nenarusala tu ranu, chladne máločo si tiež prikladám, a lieky neužívam žiadne dala som si preventívne nalgesin keď ustupovala injekcia ale bolesti nemám žiadne len z tohoto som nesvoja.

stanulienkat
10. mar 2021

Ak bola velka rana,moze krvacat. Sleduj kolko krvi. Ak by bolo vela,tak pohotovost. Ono aj malo krvi vyzera niekedy horsie,ako v skutocnosti.

zuzkapap
10. mar 2021

Ja som po vytiahnuti jednej osmicky vypluvala krv este den a pol... aj ma na to lekar upozornil, ze to tak moze byt. Nestresuj ;)

dajen_7
autor
10. mar 2021

@stanulienkat
@zuzkapap takze to vyzerá v poriadku?

diaalex
10. mar 2021

@dajen_7 mne pred mesiacom trhal a aj šil, ale vôbec som také nemala 😕 mala som len opuch, celé poobede so studenou zeleninou na tej strane ☺️Ale povedali mi, že keby bol problém nech sa ozvem

stanulienkat
10. mar 2021

Zatial nerob paniku. Sleduj mnozstvo krvi.

dajen_7
autor
10. mar 2021

@diaalex opuch nemám vôbec vrchný mi asi zašil ale tento nie

simik7192
10. mar 2021

Hlavne to z ničím nevyplachuj! Nechaj to tak, ak ti to je neprijemne skus iba trochu z vodou ako u zubára a nič viac a krvacanie by sa mala ustalit 👍 ak do zajtra rána neprestane chod späť nech ti na to pozrú