Ahojte, je tu ešte niekto chorý? Hovorí sa že teraz je veľa chorôb no toto sa už nedá vydržať. Som chora už šiesty deň, neskutočná nádcha, bolesť hlavy, hrdla a teploty… no už mám toho pokrk. Viete mi niečo odporučiť čo vám pomohlo? Pri lekárke som bola, crp nízke takže len domáca liečba. Ďakujem pekne
No urychlit sa to neda, upchaty nos, hlava na strelenie, kopa soplov a ostatne mala som nedavno, liekov od noh sveta, preslo to az po 17 dnoch, bez sprejov by som sa udusila
Ze siesty den... Ja som mala dva tyzdne covid, potom neutichajuci kasel, ktory sa postupne zhorsoval, az som na stvrty tyzden musela zacat brat ATB. Takze ked to spocitam, je to uz mesiac... pevne nervy prajem.
U mňa to bol.covid takto. Prešiel.mesiac a kašeľ.mi ostal. Celkovo sa cítim.dost slabá. Naozaj len vylezat, panadol, tekutiny, vitamín c
Hej veď treba mat trpezlivosť 🙂, ta len tak či si tiež niekto tým neprechádza, covid som tiež mala pred dvoma týždňami, teraz zasa toto ach jaaaj 🤦♀️
@hipuska no aj ja som presne mala covid nedávno a od vtedy som tiež neskutocne unavená cele dni 😄
Mňa to chytá na novo. Dnes ráno som sa zobudila úplne mimo. Toto je nekonečný kolotoc
6. den? To by mi až tak nevadilo, ja už asi mesiac, fakt….
Pomohol mi Silný vývar z kostí s mäsom a zeleninou, jedla som každý deň.
Probiotiká + Rybí olej + vitamín D.
Veľa vitamínu C, grapefruit, kiwi, citrony ...
Zázvorový čaj s Kurkumou a citronom, zázvor odhlieňuje a kurkuma lieči zápal.
Na chrípkové obdobie je dobré pikantné Chicken curry (kuracie karí) s čerstvým zázvorom, Kurkumou, cesnakom a čili papričkami s kokosovým mliekom.
Recept na You Tube.
Ja som chorá celý december tak že dva dni horúčka potom týždeň dobre a takto stále a teraz deň oredvianocami má to tak dalo dole že ešte včera horúčky dnes po antibiotikách konečne kúsok lepšie, ale stále nemôžem jesť , poriadne ani piť, bolesť ucha tak že v noci plačem
A to ste doma alebo chodite do prace?
@xnatalkax ja momentálne doma lebo už sa inak nedalo ale predtým som šla do roboty akurát mi bolo dobré a teplotu som mala akurát keď som mala dva dni voľno .....ale teraz ma to už tak laplo že som si povedala dosť , som v skúšobnej ešte tak uvidím či sa budem mať kam vrátiť ale už sa nedalo ďalej takto
Jox na hrdlo, sinupret a uniflox na nadchu, covirin.
Pripadne ti mohla dat isiprinosine - antivirotikum.
Na dusivý kašeľ je dobré užívať Oregánový olej riedený s olivovým olejom.
Môže sa riediť s kokosovým olejom a natierať na priedušky. Kupujem v lekárni.
@janinah ja už nemám kašeľ, aj sopel už minimálne. Len sa mi stále vracia zápal spojiviek, vysadím antibioticke kvapky 3 dni po tom ako sú oči už ok a potom už len cítim, ako sa to vracia spät. A ta nádcha mi sadla vtedy aj na uši a ani tie uši sa ešte necítia byt v pôvodnom stave, chodím doma s čiapkou. Dr. na ušiach nič nevidí. Plus uz vyčerpanie z toho mesiaca smrkania a kaslania, keď idem von, nevládzem poriadne, doma byt ma ubíja. Ok, som sa verejne posťažovala a dufam v šťastie s tým nemeckým zodacom
@bluka2 V zime byva alergia na plesne, hlavne v sychravej zime bez poriadnych mrazov.
Ja už tiež mesiac som chorá. Bola som u Dr pľúca čisté a nízke crp. Ale vykasliavam už druhý týždeň. Vôbec neviem co už brat.
no my sme boli chori prakticky od zaciatku decebra dookola vsetci, dceara uz, bohuzial, taka turne uz od polky novembra, teraz je to chvila, co sme zdravi. Jeden vyzdravie a ochorie druhy, tak to je u nas a to mam len jedno dieta. Moj muz dostal silnu nadchu pred dvomi tyzdnami a tiez soplil a kaslal neskutocne tyzden a musel s tym aj do roboty chodit, ty to aspon vylezis. Ja som nastupila ucit do skoly v septembri a odvtedy som bola chora uz 4x. 2x brusna viroza, 2x sople a kasel.
Všeobecne si všímam.ze ľudia nemajú trpezlivosť chorobu vydržať. vylezat a chceli by zázračný liek.Syn 7.den leží s covidom.liecime príznaky a čakáme....