Ahojte, som na zaciatku tehotenstva, kontrolu mam buduci tyzden. Je mi cele dni na vracanie, ani sa neviem na nic sustredit, toci sa mi hlava, fakt mi nieje dobre, najhorsie, že sa vyvracat neviem aj ked by to mozno pomohlo a tak mi je stale len zle a zle. Myslite sa mozem pytat od gynekologa PN, aspon na chvilu, alebo mi povie ze to ma kazda tehotna?
Ja som mala to iste. Zhodou okolnosti som mala 4 tt volno kompenzacie Po sluzbach, nadcasy a tak a to bolo akurat 6-10 tt a potom sa Uz dalo fungovat a robila som do materskej
@elizabet173 len ja praveze nezvraciam, len mi je nonstop zle, ale zvracat mi nejde. Ale fakt sa citim neschopne, nic poriadne neviem robit. Akoze nechcela som PN, ale teraz by mi padla vhod, nech sa dam trocha dokopy
nemusíš zvracať, moja známa nezvracala, ale tak jej prišlo zle, že pred obchodom odpadla.
ja som zvracala dokopy za x tyzdnov asi 10x ale zle mi bolo len som rozlepila oci a pokracovalo to kym som nesla spat, cely den ma napinalo a niektore dni boli viac nez zaujimave, mne pomahalo jest malo a casto, hlavne pecivo, citronova voda atd. neviem aku mas pracu, ja som z domu dalej pracovala ale ked sa na to necitis, treba si oddychnut a porad sa s lekarom, drzim paste ;)
Bud rada ze nezvracias... Ta ulava po vyzvracani v tehotenstve neexistuje... Teda aspoň u mňa nie, možno tak 5 min max mi je lepšie a potom zase zle 😭 daj sa na PN keď to nezvládas, ja keby som nerobila z domu tiež by som už bola davno na PN 🙂
Dakujem vam teda, tak skusim to vysvetliť lekarovi, snad teda nebude problem
nie, určite mu povedz, ako sa cítiš, zažila som to, tiež som nechcela PN, no keď som letela na WC za hodinu deväť krát a neudržala v sebe ani vodu, tak som to prehodnotila. V robote som tak či tak bola k ničomu. A vôbec to nemá rak každá tehotná, niektoré to nepociťujú vôbec, iné len sem tam.