Neustály hlad

denisahlavkova
29. mar 2016

Ahojte dievcata, mate skusenost s tym, ze len ci sa najete ste hned hladna? Ja sa najem a do minuty citim hlad.. Neviete mo poradit cim to moze byt? Poradte co s tym prosim ;(

dasa71
29. mar 2016
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

som citala taky clanok kde bolo napisane ze treba jest pomaly a ze zaludok pociti ze je najedeny az po 20 minutach.. mozno to bude aj tym

denisahlavkova
autor
29. mar 2016

Ja som to tiez citala, len do nedavna som tento problem nemala.. Ked som dojedla, citila som sytost.. Toto sa mi zacalo po uzivani antibiotik, najprv tlak v zaludku som mavala a teraz hlad, a to je neustale.. Citala som, ze by to mohlo byt zvysenou kyselinou v zaludku, ale neviem :( je to velmi neprijemne a som slaba z toho :(

bonaqa2013
29. mar 2016

asi by som to riešila cez lekára - min. odberom krvi... môže ukázať čo ti chýba....
Ale ak sa ti váha nehýbe - tak to je ešte ten lepší prípad...

denisahlavkova
autor
29. mar 2016

Riesila som to lekarom a nic sa neukazalo :(

dotka04
29. mar 2016

@denisahlavkova aj mne sa to po atb stáva. Kúp si kvalitné probiotiká v lekárni a užívaj nejaký čas tie, po pár dňoch bude ok 😉

denisahlavkova
autor
29. mar 2016

@dotka04 takze asi bude zaludok rozdrazdeny, ze? Ja beriem probiotika uz dva mesiace a nic.. Ale beriem len jednu tabletku denne.. Mam Lactobacily6

mackamizjedlaskrecka
29. mar 2016

@denisahlavkova treba brat Vitaminy od A Po Z .najlepsie.Podla mojho nazoru si organizmus nieco pyta a z jedla ktore jedavas to nevies stiahnut.

maxiva
29. mar 2016

ja som pocula,ze hlad je vlastne skryty smäd 😀

dotka04
29. mar 2016

@denisahlavkova no ja beriem po atb vyššie dávky, 1 tbl len normálne - v "udržiavacom" režime 😉 Inak 3 tbl denne (ale mám Probiofix, ten mi vyhovuje a tam sa aj uvádza, že spočiatku 2-3tbl/ deň). Skús možno zvýšiť dávkovanie na pár dní a uvidíš. Ja mám napríklad vždy po atb rozhodený žalúdok - príde mi to až po ich dobratí a nebyť probiotík, tak s tým zápasím ako kedysi aj 2-3 týždne. A presne ako píšeš - taký pocit ťažoby "kameňa" v žalúdku a potom sa to premení akoby na stály pocit prázdneho žaúdka.

denisahlavkova
autor
29. mar 2016

@dotka04 zajtra si kupim probiofix a vyskusam zvysit davku, snad to pomoze uz konecne

denisahlavkova
autor
29. mar 2016

@dotka04 uzivas vsetky tri naraz, ci rano jednu poobede jednu a jednu vecer?

dotka04
29. mar 2016

@denisahlavkova Ja vždy po jednej - pred jedlom, resp. počas neho 🙂 Takže pred raňajkami, pred obedom a ak pred večerou zabudnem, dám si pred spaním 🙂 Ono kto je na atb citivejší, tak to môže narobiť pekné problémy. Mne raz po dobratí 2 v priebehu mesiaca bývalo nasledovné 2 mes. tak zle, že ma dr. už posielala po kadejakých vyšetreniach, na sono, na krv...., kým mi jedna známa poradila probiotiká a zrazu som mala pokoj. Odvtedy si ich nasadzujem vždy už s 1.tbl atb a potom ešte aspoň týždeň-dva po ich dobratí 🙂 Takže držím palce, nech to zaberie a máš pokoj 😉

misaatko
29. mar 2016

Mne tiez pomohol probiofix .

denisahlavkova
autor
29. mar 2016

@dotka04 dakujem pekne, dufam, ze pomozu.. Ja mam z antibiotik vzdy problemy.. Minimalne hlava sa mi z nich toci vzdy..