Ahojte dievcata, mate skusenost s tym, ze len ci sa najete ste hned hladna? Ja sa najem a do minuty citim hlad.. Neviete mo poradit cim to moze byt? Poradte co s tym prosim ;(
Ja som to tiez citala, len do nedavna som tento problem nemala.. Ked som dojedla, citila som sytost.. Toto sa mi zacalo po uzivani antibiotik, najprv tlak v zaludku som mavala a teraz hlad, a to je neustale.. Citala som, ze by to mohlo byt zvysenou kyselinou v zaludku, ale neviem :( je to velmi neprijemne a som slaba z toho :(
asi by som to riešila cez lekára - min. odberom krvi... môže ukázať čo ti chýba....
Ale ak sa ti váha nehýbe - tak to je ešte ten lepší prípad...
Riesila som to lekarom a nic sa neukazalo :(
@denisahlavkova aj mne sa to po atb stáva. Kúp si kvalitné probiotiká v lekárni a užívaj nejaký čas tie, po pár dňoch bude ok 😉
@dotka04 takze asi bude zaludok rozdrazdeny, ze? Ja beriem probiotika uz dva mesiace a nic.. Ale beriem len jednu tabletku denne.. Mam Lactobacily6
@denisahlavkova treba brat Vitaminy od A Po Z .najlepsie.Podla mojho nazoru si organizmus nieco pyta a z jedla ktore jedavas to nevies stiahnut.
ja som pocula,ze hlad je vlastne skryty smäd 😀
@denisahlavkova no ja beriem po atb vyššie dávky, 1 tbl len normálne - v "udržiavacom" režime 😉 Inak 3 tbl denne (ale mám Probiofix, ten mi vyhovuje a tam sa aj uvádza, že spočiatku 2-3tbl/ deň). Skús možno zvýšiť dávkovanie na pár dní a uvidíš. Ja mám napríklad vždy po atb rozhodený žalúdok - príde mi to až po ich dobratí a nebyť probiotík, tak s tým zápasím ako kedysi aj 2-3 týždne. A presne ako píšeš - taký pocit ťažoby "kameňa" v žalúdku a potom sa to premení akoby na stály pocit prázdneho žaúdka.
@dotka04 zajtra si kupim probiofix a vyskusam zvysit davku, snad to pomoze uz konecne
@dotka04 uzivas vsetky tri naraz, ci rano jednu poobede jednu a jednu vecer?
@denisahlavkova Ja vždy po jednej - pred jedlom, resp. počas neho 🙂 Takže pred raňajkami, pred obedom a ak pred večerou zabudnem, dám si pred spaním 🙂 Ono kto je na atb citivejší, tak to môže narobiť pekné problémy. Mne raz po dobratí 2 v priebehu mesiaca bývalo nasledovné 2 mes. tak zle, že ma dr. už posielala po kadejakých vyšetreniach, na sono, na krv...., kým mi jedna známa poradila probiotiká a zrazu som mala pokoj. Odvtedy si ich nasadzujem vždy už s 1.tbl atb a potom ešte aspoň týždeň-dva po ich dobratí 🙂 Takže držím palce, nech to zaberie a máš pokoj 😉
Mne tiez pomohol probiofix .
@dotka04 dakujem pekne, dufam, ze pomozu.. Ja mam z antibiotik vzdy problemy.. Minimalne hlava sa mi z nich toci vzdy..
som citala taky clanok kde bolo napisane ze treba jest pomaly a ze zaludok pociti ze je najedeny az po 20 minutach.. mozno to bude aj tym