Neustále zdravotné problémy, už nevládzem

28. júl 2024

Zienky. Uz vyse roka sa trapim a mam pocit ze je to cim dalej tym horsie. Nepamatam kedy som sa zobudila a nic by mi nebolo. Neustaly kolotoc nevolnoszi bolesti brucha uzkosti problemy s chrbticou a stale nieco nove sa k tomu pridava. Problemy s travenim mam uz pomaly 10 rokov. Ale posledny rok sa k tomu pridalo ze ked mi je zle od zaludka je mi aj na odpadnutie. To som nemala a kedze mi je zle pomaly kazde dva tri tyzdne tak to nie je ziadna sranda. Na gastre som bola naposledy pred mesiacom a dr to uzavrel ako funkcnu poruchu. Teraz ma uz vyse mesiaca ako keby pobolievala prava polka hlavy, skor taky tlak alebo neprijemny pocit za uchom, na temene a v zahlavi. Mam problemy s chrbticou, teraz som dokoncila fyzio a rehabilitacie. Cvicim kazdy den. Ja sa uz bojim ze mam nejaku vaznu chorobu len si ju zatial nikto nevsimol a uz naozaj nevladzem. Mala som aj celotelove ct s kontrastom aj bez kvoli urazu pred 4 mesiacmi. Nic na nim nebolo. Uacala som chodit aj na psychoterapiu, ale naozaj som zufala. Nemam uz ani chut na nic lebo mi v kuse nieco je…

petulka2021
28. júl 2024

Všetko je to o hlave 💫🙏🏽

egonsk
28. júl 2024

a chlapa mas?

princkrason
28. júl 2024

Jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš do čeho jdeš .

autor
28. júl 2024

@egonsk 😀😀😀 ze akoze chlap je vyvolavajuca pricina. Ano, mam manzela a 2 deti do 5 rokov. Nenudim sa teda cele dni

autor
28. júl 2024

@petulka2021 snazim sa meditovat, cvicit. Zamestnavat mysel, zahnat negativne myslienky

egonsk
28. júl 2024

no vidis, tak dokial od teba este nezdupkal, si na tom stale dobre, mas oporu pri sebe a milujuce deturence ako bonus k tomu. Nevesaj teda hlavu, kazde obdobie trva docasne .... (okrem ludsej hluposti, ta je zial nekonecna).

tianna
28. júl 2024

Veľmi s tebou súcitim.. som na tom dosť podobne, mne to akurát trvá aktuálne 9 mesiacov.. tiež som už často zúfalá. Najprv neskutočné bolesti chrbta a rebier, následne trávenie od decembra čo sme doma virózu mali, z toho všetkého už úzkosti. Hlava tiež občas, mravcenie, tŕpnutie. Mám pocit že už ani neviem čo to je cítiť sa fajn. Jediny čas kedy mi je tuším dobre je keď spím 🙄 z tohto stavu som večne nervózna, podráždená, vyčerpaná. Večne len riešim lekárov, fyzio a neviem čo všetko a aj tak sa mi zdá že je to len strata času a peňazí 😑 zvláštne ale je že nie sme naozaj ani zďaleka jediné, v okolí mám viac ľudí čo majú cca rok podobne problémy, niekto viac, iný menej.

hankab
28. júl 2024

@tianna psychika, jednoznačne. Aj u autorky.

tianna
28. júl 2024

@hankab myslíš to vie naozaj takto až človeka rozhodiť?

veselo_neveselo
28. júl 2024

A co ti doporucil doktor?

Ja by som sla cestou:
‐ upravit stravu. Pises si dennik, ze by si vystopovala, co ti robi zle?
- ak mas stres, uzkost, poriesit to. Ad by v tu mohli byt mozno napomocne, ide o odburanie uzkosti a spaziem co mozu vznikat
- zameraj sa na body-mind spojenie. Cvicit taichi, jogu, tieto sporty, ktore ta nutia sa upokojit a zaroven precitit telo.
- skus najst akupunkturu, ta dokaze vela
- aj najdes aj niekoho kto vie cinske terapie, tak na masaze tam.

hankab
28. júl 2024

@tianna áno, vlastná skúsenosť. Človek chodí po doktoroch a už sa doslova modli aby mu konečne niečo našli, ale nenájdu.. skusa prírodne doplnky, vitamíny, všetko možné aj nemožné. Dovolím si tvrdiť, že veľká vacsina po rokoch trápenia sa a skúšania skončí u psychiatra a uľaví sa im až pri užívaní AD.
U mňa to malo presne rovnaký priebeh - bolesti chrbta, denno-denne traviace problémy, problém sa nadýchnuť, ťahanie rúk.. XY príznakov, testov, lekárov a nikto nikdy nič nezistil. Zabrali až AD po 4 rokoch rokoch trápenia a konečne žijem ako predtým.

tianna
28. júl 2024

@hankab ďakujem pekne.. super že je ti už dobre 🙂 môžem ti napísať prosím správu večer?

hankab
28. júl 2024

@tianna samozrejme, kedykoľvek 🙂

tianna
28. júl 2024

@hankab ďakujem ❤️

autor
28. júl 2024

@veselo_neveselo na stravu si uz davam pozor, niektore potraviny som vylucila uplne. Mam obdobia ze mozem jest pomaly vsetko a potom zrazu utne a uz je zle aj z vody. V stredu idem prave 1x na akupunkturu. Vkladam do toho velke nadeje. Mam cviky od fyzio, nejaka kombinacia jogy a pilatesu a to cvicim kazdy den

autor
28. júl 2024

@tianna citim s tebou. Tiez som z toho nervozna a len kricim po detoch a manzelovi potom. A tiez mi je asi jedine vtedy dobre ked spim. Obcas ani to nepomaha

oliolijanka
28. júl 2024

Vyskusaj Itinerol B6. Aspon kym ti pridu na to, co ti je.
Na Slovensku to asi nemaju, ked chces mozem ti poslat. Napis mi sukromnu spravu.

ktochytavzite
28. júl 2024

Vsetko moze mat su is s chrbticou,moze tlacit na nervy s tie potom na vnutorne organy,ale netreba s ana to spoliehať preto by si mala ist dalej po dr,vylucit nejake autoimunitne ochorenie,ct uz mas,reumatologiu tiez navštíviť.Skus zmenit stravovanie ,kvoli žalúdku.

cukroska
29. júl 2024

to sú viac menej psychické (psychosomaticlé )príznaky .