Ahojte dievcata.Prosim vas nema niekto z vas skusenost? Moj partner ma neustale zapchaty nos,furt smrka a niekedy sa mu aj pusta krv.Stale si dava kvapky a je normalne od nich zavisly.Chystame sa na ORL konecne.Nemate skusenost? Trva to uz niekolko mesiacov
@cuci22 ahoj, priciny mozu byt naozaj rozne a jednou z pricin moze byt aj zavislost na nosnych kvapkách.
Tiez som si tym presla. Takmer rok som si musela davat niekolkokrat denne kvapky, inak som nevedela dychat. Po case som mala nos taky rozdrazdeny, ze sa mi z neho casto pustala krv. Ked som sa rozhodla zbavit tejto zavislosti, takmer mesiac som poriadne nedychala, ale stalo to za to a kvapky uz nechcem vidiet 🙂
@cuci22 to z tych kvapiek sa zduri sliznica nie je to dobre stale pouzivat!nech si uz nedava kvapky.Na krv z nosa je dobre brat ascorutin je bez predpisu
ak nema zacpate dutiny to by asi citil bolelo by ho to, alebo nie je alergik sposobil si to sam viac ako tyzden by nemal brat kvapky.bolo by dobre kupit si ns odpuchnutie sliznice, ale tak uz by som pockala na orl.zstrasne vela ludi si kvapka kvapky a potom je to kolotoc
@diewcatqoo dakujem dufam ze sa to podari aj nam 🙂
máme...ale nie ako pacient....na orl už mal byť dávno....príčin je viac a treba ten nos vyšetriť.