Dobrý deň mal niekto taky problém uz pár týždňov sa mi nonstop.toci hlava začala som.brat lieky od psychiatra od vtedy sa mi hrozne točila hlava vysadila.som.ich brala.som.ich asi 4 týždne a už asi 2 ich neberiem no stále mam závrate točenie je to hrozne zajtra budem.volat zas obvodnej. Viete mi poradiť co by to.mohlo byt. Trpim tetaniou ale nikdy som takéto točenie nemala.
@beta4 preeesne presne cele co ste napísali je môj problém až na to ze to točenie hlavy sa mi nezdá a až sa bojím. Lenže strasne nechcem brat tie lieky. Po roku som sa rozhodla ich brat a mne snoch bolo hrozne nonstop tetanicky záchvat to ze medzi ludi poriadne nechodim.uz rok ani nehovorim.
@karinaaaa Tetanicke Zachvaty su svina ja som bola niekedy aj 2 krat za deň na urgentom príme nepomáha žiadne dýchanie žiadne cvičenia mne osobne pomaha rozhovor z človekom pri záchvate alebo sa začnite prechádzať spravte si 10 drepov .... Ale Lahko sa rozpráva než koná ..... ALE NAJHLAVNEJŠIA VEC NEČÍTAJTE SI PROSIM VAS NIČ NA INTERNETE KEĎ VÁM NIEČO BUDE LEN VÁS TO VYSTRAŠI JA SOM SI NAŠTUDOVALA INFARKTY MOZGOVE PRIHODY A ČLOVEK Z TOHO OSTANE CVOK .....
Tiez mavam kazdy den tocenie hlavy niekedy skoro az na odpadnutie..o tyzden mam ist k neurologicke tak uvidim ze co.beriem nato magnezium zatial ale malokedy to pomoze vacsinou len trochu
@karinaaaa točenie hlavy je v tetanii úplne bežná záležitosť. Mne sa točí hlava nonstop už niekoľko rokov. Človek si na to zvykne a nejako sa s tým zmieri. Magnezium berieš? Ak nechceš brať psycho lieky tak musíš nájsť iný spôsob ako sa s tým vysporiadať. Pomáha vždy odvrátiť pozornosť (mať niekoho pri sebe), nájsť si nejakú aktivitu čo ťa rozptýli v danom momente, pomáha šport (skôr silové cvičenia), joga, meditácia. Musíš sa skrátka naučiť ukľudniť si mysel v danom momente. Nič iné ti absolútne nepomôže. Ak na toto neprídeš tak s tým budeš dlho bojovať. Treba sa zaťať a hotovo.
@karinaaaa Dobrý deň presne toto mám aj ja už 3mesiace mám neustále točenie hlavy keď vstanem tak o pol hodinu to začne a neprestáva to vôbec ani na chvíľku keď ležím je to v pohode a cítim sa tak ako keby som bola opitá ale iba tak jemne po jednom poháriku už som zúfalá kôli dovolenkam čakám na vyšetrenia tak uvidím nikdy predtým som nič takéto nemala niekedy ma chytá aj panika tak sa rýchlo ukludnim a dali mi betahistin trochu to pomohlo ale moc nie zatiaľ iba tri týždne ho beriem a že to sá musí dlhšie brať mám rozhádzanu aj štítnu žľazu ale že ztoho to byť nemôže povie mi jeden lekár druhý že môže každý ináč som zúfalá a vystrasena
@nedeliakova už je vám lepšie? Ako ste to nakoniec riešili?? Ďakujem 🙂
@ajuss311toci sa mi už pol roka bola som všade kde sa dalo až v Komárne na centrum rovnováhy a povedali mi že pravdepodobne to mám s toho že mám ťažkú aneniu z nedostatku vitamínu B12 mám doživotnú liečbu lebo točiť sa mi začala práve v období keď mi začali pichať b12 a veľa rokov som ho nemala skoro vôbec a zrazu pre moje telo je toho veľa a teraz si musí zvyknúť telo na ten prísun aj keď som už v hraniciach ale pre telo je to zrazu veľa, ešte stále sa mi točí ale už menej tak snáď to niekedy úplne prejde že to chce čas dlhodobo nie hneď ale mala som také silné točenie že som mala strašný strach že sa mi niečo stane nemohla som sama nikde chodiť
@nedeliakova Dobrý deň. Chcem sa spýtať mam tie isté priznaky . A preto sa chcem spýtať čo vám zistili . Vopred ďakujem
@nedeliakova berieš aj železo?
@neson123 mam to iste prosím vás čo vám zistili a bolela vás aj hlava pritom
@karinaaaa Môže To byť či nasadením alebo aj následným vysadením keďže som tiež psychiatrickým pacientom tak viem ..... ale je možné že to je aj tetánia .... ale skúste íst tej obvodnej mne tak zistili vertigo