Neustále svrbenie bradavky - čo s tým robiť?

16. jan 2020

Poprosim dievcata alebo zeny čo mali taky problem ako ste to riesili uz asi 3 tyzdne ma svrbi iba jedna bradavka, ked si ju skrabem, tak mam po nej cervene flaky, davala som si nato kremy ale nezabrali. Mali ste taky problem? Nekojim ani nie som tehotna.

sapetka
16. jan 2020

Odporucila by som ti navstevu lekara

malebiele
16. jan 2020

presne tento problem som mala aj ja, kupila som si na to v lekarni obycajnu kalciovu mast a natierala, s tym ze ked to neprejde pojdem na kozne, ale preslo

autor
16. jan 2020

@malebiele mozem sa opytat ako dlho si mala tento problem? a svrbela ta iba jedna bradavka? a za aky cas ti to preslo?

autor
16. jan 2020

@sapetka viem len boli sviatky nebol tam a teraz ma dovolenku

malebiele
16. jan 2020

Stalo sa mi to uz 2x, prvy raz to preslo samo po nejakom case, uz si nepamatam po akom, potom bol klud par mesiacov a potom prisiel tento problem zasa, ale tiez si nepamatam ako dlho to trvalo, no par tyzdnov hej, dlhsie urcite ako prvy krat, preto som uvazovala uz aj nad koznou, kedze to neprechadzalo, ale skusila som najprv krem a ten zabral po par dnoch, tak som to potom neriesila uz...a ano len jedna

nikpa
16. jan 2020

A akú masť si si dávala? Môže to byť aj mykoza, skus canesten alebo niečo podobné

katulka1141
16. jan 2020

Urcite pre istotu chod na sono prsnikov. Svrbenie moze byt priznak, ze sa tam nieco deje. Nepodcenuj to

mariet24
17. jan 2020

Ja som mala tento problem zrovna ked som bola na sono prsnikov, povedala mi dr ze vsetko je v absolutnom poriadku, len kremovat ked bude svrbiet a ze kludne aj obycajnou bravcovou mastou, neskusala som...

autor
17. jan 2020

@mariet24 a kedy ti to prešlo? a ako dlho si to mala?

autor
17. jan 2020

@nikpa canesten ale iba 2 dni lebo uz mi dosiel, ateraz davam ten calcium

mariet24
17. jan 2020

Sem tam ma este svrbia trva to dost dlho, ale je fakt ze hlavne po sprche, takze to zrejme bude vysusenim... Ale teraz som tehu tak aj to zrejme robi svoje, kremujem a svrbenie je menej caste...

elana1
29. apr 2023

Chodte na kožné. Nebojte sa . Ak bude lekárka navrhovať aj odber vzorky. Netrápte sa ale dajte si odobrať. Poslúchajte lekárku. Preventiva je dôležitá. Ja som dopadla zle ale o tom nebudem pisat

elana1
30. apr 2023

@malebiele nepodceňujte to a choďte na kožné. . Aj keby mali odobrať vzorku.. ak tam niečo bude, včas sa to podchyti. Ak nie, ranka sa zahojí a nič sa nedeje.nijako inak sa včas nedá odhaliť choroba, ktorú mam ja,,,pagetova.. Iba vzorkou zbytočne som natahovala čas......

mamickalisticka
23. máj 2024

@elana1 a teraz sa ako máte? V rámci vašej choroby. Ďakujem za odpoveď.

elana1
28. máj 2024

@mamickalisticka dobrý deň. Mám sa dobre. Chodím na pravidelné kontroly. Zatiaľ všetko negatívne. Prsnik nemám. Nosím vhodné oblečenie , no zamýšľam sa ešte nad rekonštrukciou prsnika