Ahojte, mám problém so zívaním, od pondelka sa mi stále zíva, či som vonku alebo vo vnútri stále sa mi zíva. Asi pred 2 mesiacmi som mala tiez tento problém, ale to som si ráno tak divno zívla az mi vyrazilo dych a potom som.mala tlak na hrudníku a veľmi ťažko sa mi dýchalo to som mala asi dva dni potom sa mi ulavilo. . A teraz sa mi stále zíva. Neviem ci sa Vám to uz stalo. Neviete co to moze byť? Niekde som čítala ze to môže súvisiet so srdcom a zlým prekrvením 🤔
@jankastraskova mne sa často zivalo pri fyzickej aktivite, pri cvičení alebo pri behu. Dôvodom údajne bolo zle dýchanie, nedokyslicenie organizmu a zivanim si to telo vypytalo. Treba vetrať, dýchať z hlboka.
@jankastraskova ja som mala tento priznak ked som mala anemiu. Nedostatok zeleza a hemoglobinu = nedostatok kysliku v organizme. Ale popri tomto som mala aj dalsie priznaky ako unava, nesustredenost, niekedy busenie srdca, navaly potu.
@jankastraskova zistili ste príčinu zívania? Ja to mám teraz..vždy ráno sa mi zíva s napätim svalov celého tela..je to strašné....
@jankastraskova môže to byť aj pán.porucha