Ahojte, viem, že po pôrode je normálne, že vlasy padajú. Samozrejme ani mňa to neobišlo. Ale som už dva roky po pôrode, momentálne opäť tehotná a vlasy mi stále padajú. Ale niektoré dni úplne chumace. Ja viem je to totálne nepodstatne, keďže iní ľudia riešia omnoho za vážnejšie problemy. Ale sú to vlasy... Viete mi prosím odporučiť niečo, čo by som si mohla dávať aj keď som tehotná? Veľmi pekne ďakujem!
Stitnu zlazu si mala vysetrenu?
@carduelis nie. Ale v podstate keby bolo dačo zlé, tak v tomto tehotenstve by to zistili z krvi, čo mi bral lekár nie?
Keďže ste znovu tehotná je to vplivom hormónov teraz jedine podpora vo forme šampónov a balzamov a zinok alebo ešte mám skvelí doplnok ktorý je aj pre tehotné a dojčiace ženy dodáva vápnik vitamíny a energiu ktorá je v tomto náročnom období tak potrebná
Ta stitna zvykne aj po porode robit problemy, ja sa na stitnu liecim, v tehotenstve som mala vdaka liekom hodnoty v poriadku, 2 mes po porode vsetko ok a o 9 mesiacov mi museli zvysovat davku, lebo som mala zle vysledky (prejavilo sa to vypadvanim vlasov cca od 6 mes po porode, obrovska ranna unava, spanie doobeda)