Prosím Vás veľmi pekne dievčatá pomôžte ja sa trápim už rok aj čosi s kvasinkami je to nepríjemne . Potrebujem radu začala som si všetko pripravovať so špaldovej muky a zjedla som aj bezlepkovu sladkosť ale to až po liečbe dlhšiej ... a teraz po čase má to zas chytilo prosím pomôžte naozaj sa premáham už dosť . Sladké som zbožňovala ale tak som ho obmedzila že už nerozumiem že prečo zas má to chytilo ? Čo mám robiť prosím vás o vsetke rady recepty atd. Ďakujem
na tampon teatree olej s manukou a zaviest dnu, aj po vymiznuti priznakov preventivne, obmedzit pripadne docasne aj vylucit lepok a sacharidy zo stravy a na vyvazenie acidobazickej rovnovahy v tele doplnit mineraly napriklad Basicom. Je to taky nechutny prasok, vypijes rano a mas pokoj.
@alnitka vrelo odporúčam.. obmedziť sladké..čierny čaj, káva..pomáhajú veľmi aj kyslomliečne výrobky ako kyslá smotana, probiotické jogurty.. tiež je veľmi dôležité nosiť bavlnené spodné prádlo, prať ho minimálne na 60stupňov a neavivážovať! miesto aviváže použiť ocot a pár kvapiek vonného oleja založeného na vodnej báze (nie klasický čo ide do vonnej lampy)... držím palce
kvasinky sa nekamarátia s octom. Ako radila katmi, do každého prania pridaj cca 1 dcl octu. Ublížiť nemôže, len pomôcť, tak to vyskúšaj.
ak chcete mat dlhodobo pokoj urcite
enzymi dlhsie a naisto pomoze mam overene aj v mojom okoli
su rozne Wobenzym al Megazyme....al ine.....
pred jedlom polhodku a nezapit horucim napojom
Ked tak poslat partnera na urologiu na vyter, a podla toho to dalej riesit, lebo takto sa zbytocne liecis.co ja som sa natrapila.a nakoniec sa to vyriesili obyc antibiotikami u partnera👍🏻👍🏻.
Ja som toto mala skoro každý mesiac,hlavne po sladkom ..sama mykóza😭a začala som užívať hlivu ustricovu s rakytnikom na imunitu a už som to nemala vôbec..zatiaľ doteraz a je tomu už 1,5 roka👍
Ja som sa trápila cca tri roky...potom mi poradila jedna sestrička....lyžičku sódy bikarbóny zaliať 0,5 l vriacej vody, nechať vychladnúť a urobiť výach po sprchovaní, potom už neoplachovať. Robìm to preventívne, pri užívaní antibiotík dokonca denne. Odvtedy ako som toto začala praktizovať, mâm pokoj....predtým som vyhadzovala kopec peňazí v lekárni a na gynde som bola jak inventár, každý mesiac. Teraz chodím len na preventívky,
tiez je dobre nestresovat sa. skusit protikvasinkovu dietu. acidka. kyslu kapustu. dat si surovy strucik cesnaku denne ak zvladas. dat vysetrit partnera
@alnitka bezlepkova dieta nic neriesi.. musis sibdat bezsacharidovu a sucasne uzivat rozne probiotika..ked ma zena problem v posvez na ho aj v creve,su to spojene nadoby..potrebujes aby sa ti ozdravila crevna mikroflora
Davaj si po lyzickach bodu z kyslej kapusty..
Cize ziadny cukor, muka / vsetka muka je cukor, aj ta bezlepkova/, ryza, zemiaky, mlieko tiez nie/ len kyslomliecne mozes/ ... jest mozes vajicka, maso, zeleninu, ovocie len jablka a take ci maju mebej cukru, napr.cucoriedky ,bobulove ovocie/ nie banany , hrozno, melona pod/
Jedz denne vyvary..tie su Top na creva
A yoto aspon 2-3mesiace.. urcite pomoze
@alnitka skus probiotika floragyn ovuli. Mne po rokoch problemov pomohli... Akoze natrvalo po dlhodobejsom uzivani. Stravu som nemenila vobec.