Dobry den,
vie niekto, prosim vas poradit? Uz cca 3 tyzdne mavam myky laveho viecka, postupne sa to stupnuje na intenzite. Mam ich aj cez 100, mozno aj 200 denne urcite, co ma uz proste aj obmedzuje.. Neviete niekto, co by na to pomohlo?
Magnézium, veľa ovocia, zeleniny, kvalitného spánku. Máte preťažené nervy, prehodnoťte určité veci, vylúčte nepodstatné zo života. Nechajte odpočívať telo, myseľ, oči. Zredukujte ak sa dá Pc a mobil. Pobyt v prírode upokojuje. Upravte dýchanie. Držím palce, nech sa to skoro dá do normálu, pokojný večer prajem .
Prave mam skuskove obdobie a moze byt, ze sa na tom podpisuje stres. Doplnim magnezium a budem sa snazit viac dbat na psychicke zdravie. S tou tetaniou som sa teraz celkom prelakla, to snad nie.. zacalo mi to len teraz, ako mam skusky, narocnejsie obdobie doma.. inak som to nikdy nemala.
Dakujem vam za rady.😇
to mam bezne a dost ma to irituje- zatial zabera fyzicky, psychicky odpocinok, ocna vyziva, obmedit pc, doplnit mineraly, d3, b komplex
Mávam to tiež , spánok a magnézium odporúčam za seba
Tiež som to mala jeden čas a tie dlho, už som si myslela kadečo že mi je :D začala som si dávať magnezium a prešlo to :D
Menen silit oci. Menej stresu? Ja som take mavala..ked som vela citala pred skuskou a bola v strese.
Magnezium treba doplnit v pravidelnych davkach najlepsi je magnerot a moze byt zacinajuca tetania ale aj nemusi