Ahojte
Syn ma 10.rokov, casto je chory, chodi na alergologie, je pod liečbou. Ale napriek tomu donesie pravidene raz mesacne nejakú chorobu a ja vsetko od neho chytim.
Bral Bronchovaxon, teraz Arcodefense.
Ja som brala Imunor, Bronchovaxon, Arcodefense.
A zasa sme chori.
S cim mate dobre skusenosti na podporu imunity?
Neviem ci by nam obom pomohlo. Ja som uz normálne zufala z tych chorôb.
Ďakujem
Rybí olej.
nechcem ťa strašiť - ale nám nepomohlo nič, ale absolutne nič... ☹ ani sa mi nechce rozmýšľať čo všetko sme aj on aj ja absolvovali, lebo je to už za mnou, ale nám nepomohlo nič ... obaja sme alergici, takže ja tam vidím súvis ...
Otuzovanie, dobry spanok, menej stresu, sportovat, a vela vela ovocia a zeleniny, roznych korenin, doplnat vitamin D.
Napriklad, nic ti na imunitu nepomoze ked malo spis. Ked mas vela stresu. Ak jete privela masa a primalo zeleniny.
@rachel978 Mne pomohol Isoprinosine, v Polsku je volne predajny pod nazvom Groprinosin, da sa objednat z e-shopov. Moj nosi zo skolky cca 15 chorob rocne a chytala som od neho skoro vsetko, tych 10-12 chorob rocne. Koncom minuleho roka som vybrala jedno balenie toho Groprinosinu, potom este nieco na jar a teraz na jesen, ked mal maly covid. Uz rok som nebola chora, ani od neho, ani odinakial.
Vela vitaminu D
vitamín D mne pomáha