Ahojte prosím vás máte to niekto rovnako? V byte mame cca 21 stupnov ja na sebe troje ponozky leginy teplaky a dva svetre partner chodí v kraťasoch a tricku, dá sa s tymto niečo robiť? Niekde som čítala že horka čokoláda 30g denne môže pomôcť ale nepomáha :( otužovanie by mohlo pomôcť ale k tomu sa nedokopem🙏🏼 prosím pomôžte
@spanielka44 Skús zázvorový čaj. Ten by ti mal celé telo zohriať.
moze byt nedostatok Fe...kamaratke mala nizke hodnoty a jeho doplnenie jej v tomto velmi pomohlo
@spanielka44 zelezo a ginko
21 stupňov,? Šak by som zmrzla 😁😁😁 Brrr. A čo si neprikuris?
@koniarova však už takto budeme mat nedoplatok tak šetríme 😆
@vikusjk
@jarmila2010
@anjelicek26
Železo mi testovali pred pár dňami bolo v norme ale uzivam doplnok každý deň, na štítnu žľazu idem o mesiac tak snad mi tam pomôžu 🙂
@spanielka44 ale tak čo chceš iné robiť? Kupovať a pchať do seba tabletky? Aj tie stoja peniaze. Za mňa je 21 stupňov v zime malo. A nikto ma nepresvedčí,že stačí. 😀
@koniarova asi,ako komu :D mne ukazuje teplomer 21,4 a sedim tu v nocnej koseli skratkym rukavom a len v hrubych ponozkach
@jarmila2010 veď riešenie jednoduché. Najprv skúsim prikurit. A až potom riešim tabletky.
@koniarova ale ved hej...kazdy sme iny...ale toto mi pride extrem,ze az takto naobliekana..aj oproti partnerovi...naozaj mozu byt za tym zdravotne problemy...
Teply csj, teple kakao
Mame skoro 23st a je mi stale zima, som oblecena, v ponozkach, pod dekou, a mam studene nohy aj po hodine, vazne. Ludia okolo mna su v kratkom tricku.
Kto nezazije, nepochopi. Vsetky zdravotne vysetrenia mam OK, riesila som to. Aj ked je zima, je mi vzdy zimsie nez ostatnym 🙂 a poznam dalsie take dva pripady vo svojom okoli, sme prosto "zimomravejsi".
Takze teple oblecenie a najlepsie zahreju naozaj tie teple napoje.
U nás je to podobné, muž len v kraťasoch bez trička, ja ponožky, papuče, tepláky, tričko a mikina a non-stop takmer studené ruky nohy 😄 no hold gény po ocinovi, ten je doma schopný sedieť vo veste z ovčieho runa 😁 u nás je okolo 22-24, ako kedy 🙂 mne je príjemne keď máme doma 28 stupňov až 😆 to už muž tečie z podoby ako je spotený. Tých 28 ale v zime nedocielim 🤣
@spanielka44 ahoj my máme doma aj 25 stupňov 😁 a nohy mám stále studené. Aj keď si dám ponožky. Asi to bude u mňa tým železom. 🤷
@spanielka44 Staci navysit zalohove platby a nebude nedoplatok. 🙂 To len taka vsuvka. Neber prilis vazne.
V 21st by som isto nesedela mam 23.5 stupňa v takej zime by ma porazilo
@zuzanaete to bola sranda s tým nedoplatkom ale myslím si že vždy je lepšie sa naobliekat ako prekurovať na 30 stupnov hold podľa mna ani to by mi nepomohlo 😆 ja som chcela radu ohľadom zdravotného hľadiska a nie o tom ako sa otáčajú kohútiky na radiátore
@spanielka44 my máme v byte 23-24, nekurime skoro vôbec, nakoľko sme nad vykurovanymi pivnicami a mne je aj tak stále zima..nenávidím zimu,krv mám ok. Mávam až fialové pery, keď mi je zima. Sú proste ľudia, ktorí majú inú termoregulaciu a ľudia, ktorým je stále zima
@spanielka44 a skúsila si teda tú teplotu zvýšiť?
Mam podobny problem. Studene ruky a nohy...velmi studene...uz roky. Ale ak by sme mali 21 stupnov, zamrznem...
Mu kurime teraz cez zimu na 22 stupňov,chodíme v dome len v tričku a teplákoch.Mna hlava bolí keď máme moc prekurene,mne by stačilo aj menej stupňov,len manželovi je stále zima.Tiez má studené ruky aj nohy.
@spanielka44 už som to tu písala. Tiež mám alergiu na chlad,neznášam zimu, myslela som si niekedy, že to bola zihlavka a to som sa vyhádzala zo zimy. Nohy som mala studené od jesene. Raz mi na liečení dali šlapací kúpeľ, minútu ľadová voda,minútu horúca. Masaker, ale pomáha. Odvtedy to praktizujem, dávam si takú striedavu sprchu, aspoň po kolená. Nohy už studené nemávam. Aj ked stále zimu neznášam, je to omnoho lepsie. Minule som pri horúčke zvládla už aj vlaznu sprchu na cele telo. Normálne som sa obdivovala😂. Chod do toho. Fakt to pomôže.
21° ? Ja by som zamrzla pre boha
Tak papuce.. a stitnu zlazu a zelezo na preventivke pozriet...