Ahojte. Nedávno som tu čítala diskusiu o dôsledkoch očkovania. Bol tam jeden komentár, kde pani napísala, že po očkovaní sa cíti lepšie ako predtým, pretože predtým trpela nadmernou únavou a zhodnotila, že v tele mala asi nejaký vírus, ktorý bol očkovaním zničený… myslíte, že je to možné? Pýtam sa preto, pretože tiež trpím únavou a v podstate nepoznám nič iné len prácu a posteľ a neviem prísť na príčinu. Zmena životného štýlu veľkú zmenu nepriniesla.. máte nejakú skúsenosť s týmto? Prišli ste na zádrhel, ktorý to spôsoboval, ak ste si niečim takým prechádzali?
najskôr si naštuduj ako funguju vakciny vlastne na akom principe funguju vlastne
ak máš unavu smer mudr a preventivna prehliadka + endo
len sa nedavaj zbytocne ockovat, tamto je somarina, ja som tiez priserne unavena, to ma xy dovodov..
Áno prišla. Zapal osadenia. Ten sa vyliečil po 3 mesiacoch kludoveho režimu (pn) a liekom.
Únava napriek uzdravenie pretrvávajú. Dr zistil, že mám uplne nulový feritin = zásobník zeleza uplne prazdny. Ten treba testovať z krvi extra, pretože stopy zeleza v krvi sa napriek nulivemu feritinu nachádzať môžu.
Zázrak urobili 3x infúzie zekeza s vitamínom C.
Citila som sa ako znovuzrodenia, chôdza do kopca zrazu pre mna nebola strata dychu a búšenie srdca. Svižne som Ten kopec vyhrávala, muz mi nestíhal. Pritom on je ten výkonnejší a po horách a kopcoch nechodil, co ja za zivot nestihnem.
Chod na krv, daj zistiť stav feritinu a ak je nula, tak za každú cenu tie infúzie. Pôsobia takmer okamžite a dlhodobejšie.
Pokial je v tebe zapal, zhoršuje to veľmi príjemné zeleza. Rovnako aj kofeín, mliečne výrobky atd.
Skús vylúčiť, alebo výrazne obmedziť Lepok, môže znižovať vstrebávanie minerálov a vitamínov do tela + protizápalová strava môže pomôcť.
Ano, toto som mala kludne som mohla za den vypit aj 6 kav a cez obedovu pauzu som zaspala 🙁 vysadila som lepok a uz som sa k nemu nevratila a hned po 2-3 dnoch som citila zlepsenie, ale trvalo to trochu, kym som bola zas uplne fit
poznám neustálu únavu, ale to bolo z úplne inej dg.