Neustála únava

5. dec 2024

Ahojte. Nedávno som tu čítala diskusiu o dôsledkoch očkovania. Bol tam jeden komentár, kde pani napísala, že po očkovaní sa cíti lepšie ako predtým, pretože predtým trpela nadmernou únavou a zhodnotila, že v tele mala asi nejaký vírus, ktorý bol očkovaním zničený… myslíte, že je to možné? Pýtam sa preto, pretože tiež trpím únavou a v podstate nepoznám nič iné len prácu a posteľ a neviem prísť na príčinu. Zmena životného štýlu veľkú zmenu nepriniesla.. máte nejakú skúsenosť s týmto? Prišli ste na zádrhel, ktorý to spôsoboval, ak ste si niečim takým prechádzali?

deti95060810
5. dec 2024

poznám neustálu únavu, ale to bolo z úplne inej dg.

sara07
5. dec 2024

najskôr si naštuduj ako funguju vakciny vlastne na akom principe funguju vlastne
ak máš unavu smer mudr a preventivna prehliadka + endo

zobaka
5. dec 2024

len sa nedavaj zbytocne ockovat, tamto je somarina, ja som tiez priserne unavena, to ma xy dovodov..

svetlonos
5. dec 2024

Áno prišla. Zapal osadenia. Ten sa vyliečil po 3 mesiacoch kludoveho režimu (pn) a liekom.
Únava napriek uzdravenie pretrvávajú. Dr zistil, že mám uplne nulový feritin = zásobník zeleza uplne prazdny. Ten treba testovať z krvi extra, pretože stopy zeleza v krvi sa napriek nulivemu feritinu nachádzať môžu.
Zázrak urobili 3x infúzie zekeza s vitamínom C.
Citila som sa ako znovuzrodenia, chôdza do kopca zrazu pre mna nebola strata dychu a búšenie srdca. Svižne som Ten kopec vyhrávala, muz mi nestíhal. Pritom on je ten výkonnejší a po horách a kopcoch nechodil, co ja za zivot nestihnem.
Chod na krv, daj zistiť stav feritinu a ak je nula, tak za každú cenu tie infúzie. Pôsobia takmer okamžite a dlhodobejšie.
Pokial je v tebe zapal, zhoršuje to veľmi príjemné zeleza. Rovnako aj kofeín, mliečne výrobky atd.

vakatko
5. dec 2024

Skús vylúčiť, alebo výrazne obmedziť Lepok, môže znižovať vstrebávanie minerálov a vitamínov do tela + protizápalová strava môže pomôcť.

svetlonos
5. dec 2024

@svetlonos
oprava - zapal osrdecnika

bluka2
5. dec 2024

Ano, toto som mala kludne som mohla za den vypit aj 6 kav a cez obedovu pauzu som zaspala 🙁 vysadila som lepok a uz som sa k nemu nevratila a hned po 2-3 dnoch som citila zlepsenie, ale trvalo to trochu, kym som bola zas uplne fit