Neustála silná bolesť v okolí celej krčnej chrbtice, spánkov a teoreticky aj hlavy

20. nov 2023

Ahojte, kedze chora zvyknem byt naozaj velmi zriedka, tak som sa rozhodla prist si pre radu a nazor. Od vcera vecera sa citim velmi slaba, boli ma hrdlo a citim si napuchnute uzliny na krku. Co ma vsak znepokojuje, je neustala silna bolest (asi svalov) v okoli celej krcnej chrbtice, spankov a teoreticky aj hlavy. Nikdy som takuto bolest pri chorobe necitila, preto neviem posudit, ci je to standardna chripka alebo skor nieco virusove, co by bolo dobre preliecit antibiotikami. Viem, ze moj zdravotny stav zhodnoti iba lekar a presnu diagnozu mi nedate, zaujimalo by ma vsak, ci ste mali niekto podobny priebeh choroby a odzneli do par dni aj samoliecbou doma alebo bolo nutne navstivit lekara? Mimochodm test na covid mam negativny. Dakujem pekne!

pkgirl30
20. nov 2023

presne toto isté pociťujem aj ja tri dni , ale k doktorovi nejdem, viem čo mám doma robiť a kým sa to nezhorsuje tak načo

autor
20. nov 2023

@pkgirl30 a ak sa mozem spytat, co robis doma pre zlepsenie stavu? Ja zatial iba paralen, vitaminy, caje a inhalujem rumancek. Dakujem

autor
20. nov 2023

@pkgirl30 + samozrejme pastilky na hrdlo

pkgirl30
20. nov 2023

Ja iba acylpyrin, aspoň sa dobre vypotím, Paralen nestojí za nič aspoň pre mňa , samozrejme čaje so zázvorom, veľa tekutín, vitamíny áno ale nie v tabketkovej forme ale ovocie , citrón zjem aj dva na posedenie , veľa ovocia a zeleniny a na bolesti svalov sa natieram alpovou emulziou premasirujem telo a je to lepšie... včera bola katastrofa, dnes už je lepšie

vulka
20. nov 2023

Test na Covid si si urobila?

autor
20. nov 2023

@pkgirl30 dakujem, skusim si este tie svaly natierat niecim, lebo je to fakt extremne neprijemne.

autor
20. nov 2023

@vulka ano, v prispevku som pisala, ze je nehativny.

gemerka17
20. nov 2023

Ešte môžeš aplikovať na krcnu chrbticu suché teplo a dať si gujacuran (na uvoľnenie svalstva), ten je voľnopredajny. Nič iné by som zatiaľ nerobila. Keby sa ti pritazilo tak smer lekár.

autor
20. nov 2023

@gemerka17 dakujem skusim, gujacuran poznam.