Neustála chuť na sladké

tehulka2016
7. sep 2020

Posledne dnina sebe badam, ze ked zjem sladke- na co mam stale chut, nestaci mi to. Kefysi som nezjedla vobec cokoladu, teraz ju behom hodiny zjem. Mam dve male deti, som chuda, zdravo jem( okrem tej cokolady) len rozmyslam ci to nieje prejav nejakej choroby, ze mam fakktstale chut na sladke. Mam oslabenu imunitu a byvam casto nervozna, ale ktora nie, tak ak nahodou ma niekto skusesnost budem vdacna, nechcem to dramatizovat ale zas ani nic podcenit

sunny8
7. sep 2020

Potrebuješ zajedat nejaké problémy alebo nespracované emócie 🙂

radolina
7. sep 2020

Skus to mozno vymenit za oriesky 🙂 Tie vedia dobre zahnat chut na sladke ale raz za cas si treba dopriat 🙂

renatka100
7. sep 2020

@tehulka2016 kup si magnezium - urcite pomoze, ked chyba z dovodu problemov a nervozity, clovek ma chut na sladke

gab
7. sep 2020

@tehulka2016 a co hladina zeleza? mas ho dost, lebo ak je chut na sladke a oslabena imunita je pretazena slezina a je mozne, ze ti chyba zelezo

mirola
7. sep 2020

Sladka chut je droga. Cim viac sladkeho jes, telo si zvykne a ziada si. Nemusia byt za tym hned nejake nespracovane emocie, alebo traumy a podobne tie sa zvacsa zajedaju chorobnym prezieranim cohokolvek a kedykolvek. Skus postupne sladke vyradit uplne, ja som kedysi mala take obdobie, ze po obede som si potrebovala dat aspon kocku cokolady, ako taku bodku. Bez toho moje “chutove bunky”
neboli uspokojene a ja som necitila pocit uplnosti. Od vtedy sa vela zemilo u mna hlavne asi hormonmi a teda sladke uz nie, ze nemusim ale vyslovene sa mi neziada a ked nahodou si niekedy dam zmrzlinu nedokazem ani jeden kopcek dojest, lebo mi az hubu kruti od tej sladkosti. Ale teda tie bodky stale mam .. u mna su to orsiesky cely den ich pojedam.

evka94
7. sep 2020

@tehulka2016 neskúšali ste čaje/bylinky na tlmenie pocitu hladu/chuti? Ak máte záujem kľudne mi napíšte rada Vám pošlem alebo aj objednam čo je super...mimo to viete ním aj niečo zhodiť lebo odvodňuje 👍😊