ahojte, uz mesiac mam bolest v hrdle pri prehltani. bola som na testoch 4x vsetky su negativne, mala som aj ATB penicilin na 10 dni a rozne vyplachy hrdla. nepomohlo
mate nejake skusenoti prosim?
výter hrdla nerobili?
@ninabr skuste ist na rontgen zubov, kamaratka mala takuto bolest hrdla kvoli tomu, ze jej divno rastla osmicka :D
@ninabr ja mam tiez s tym problem. Na reskacku ma boli hrdlo skoro vzdy. Teraz striekam aloe vera sptay 1. Pomoci, kedze som tehotna. Toez sa zamyslam z coho.
pripinam sa, tiez sa mi bolest hrdla taha uz od oktobra a ktomu neustale zapalene kutiky, brala som aj ATB, ale velky uspech to nemalo ☹
Alergia na chlad môže byť.
Šalvia a vyvarovať sa striedaniu teplôt v max možnej miere
Nemoze to byt zvacsena stitna zlaza?
Zapal pazeraka si skuste vyhladat, ci sa to nezhoduje s Vasimi priznakmi.
Mne dr. na imunologii povedala, ze ked ma casto boli hrdlo ale nikdy to neprepukne do choroby, bude to problem so zaludkom 🤷🏽♀️
@ninabr nebola som, ja chodim na imuno kvoli opakovanym zapalom mocoveho mechura to je moja priorita, ktoru riesim. Dr sa ma len v ramci vysetrenia pytala aj na ine tazkosti a toto som jej spomenula, ze ma casto bolieva hrdlo, ktore ale neprerastie do choroby. Jej odpoved bola zaludok a dalej sme riesili ine. Mozno ma mohla aspon poslat na gastro vysetrenie, neviem. Hrdlo je ale naozaj moj najmensi problem takze zatial neriesim.
Alergia?