Neuropsychiatrická nemocnica Pezinok

truvan
18. feb 2022

Zdravim, mam 22 rokov a z dovodu epilepsie ma chce psychiater poslat na tuto kliniku, chcel by som sa spytat vi ma niekto skusenosti s tymto oddelenim. Ďakujem

kacena4
18. feb 2022

neviem ze by sme v pk mali takuto nemocnicu, mame psychiatricku. z akeho dovodu sa rozhodol pre pezinok pri epi? zaujima ma to lebo aj dcera ma epi. kludne ip dik

lucia851
18. feb 2022

@truvan v Pezinku je neuropsychiatria. Ale nepoznám to tam. Ja som tam bola ale na normálnej ženskej psychiatrii. Kvôli depresii

truvan
autor
18. feb 2022

@kacena4 no mam nador na mozgu, som po jednej operacii a vsetko som zvladal dokonalo, ale jeden epi zachvat som prezil uplne cely ze si vsetko z neho pamatam, neupadol som do bezvedomia ako obvykle pri velkom zachvate( primarne mam parcialne) a zanrchalo to vo mne traumu depresiu uzkost a podobne. Neviem sa zbavit minulosti a beriem aj lieky na uzkost a depresiu.
Je tam oddelenie pre taketo neuro problemy tak som sa spytal ci ma niekto skusenost

kacena4
18. feb 2022

pezinok je primarne zamerany na psychiatriu ak chces liecit psychicke problemy vyskusaj ak ti nestaci ambulantna liecba su tam rozne sedenia pocas hospitalizacie. drzim palceky. my epi a uzkosti zvladame ambulantne. je to casta pridruzena diagnoza k epi. drzim palceky

truvan
autor
18. feb 2022

@kacena4 ďakujem podobne, ja mam predpisany diazepam ktory mi velmi pomaha, ako pri epi tak pri uzkosti. No len psychiater mi uz nechce predpisovat diazepam. Viem ze keby mi dal este tak mesiac-dva tak by som to prekonal aj sam

kacena4
18. feb 2022

@truvan tak nech ti da nieco ine tento je navykovy nevh ti da kvalitnejsie na uzkost co mozes brat dlhodobo. to ti moze predpisovat psychiater a nepotrebujes mozno hospitalizaciu. drz sa

mandala77
18. feb 2022

@kacena4 by som povedala, že jeho lekár je asi väčší odborník ako Ty. Ja celkom nechápem, čo sa ľudia vyjadrujú, keď niečomu nerozumejú.
https://www.pnpp.sk/novinky-a-informacie/rozsir...

@truvan on vie, čo robí a z akého dôvodu Ťa tam posiela. Prijmi situáciu. Posiela Ťa tam, lebo sú tam odborníci. Nerieš to.

lucia851
19. feb 2022

@truvan ja som si na odporúčanie objednala sirup Harmonelo cbd. Je to síce 49 eur ale ze to veľmi pomáha na úzkosti aj depresie, tak možno aj niektoré lieky tým vysadim

keira13
24. feb 2022

V pezinku mas psychiatriu kde ta zaradia bud na muzske odelenie alebo zmiesane neni su tam len s epilepsiu ale hocicim podla odelenia … asi ti chcu nasadit spravnu liecbu liekou a psychoterapiu naucia ta autogenny trening a budes mat sedenia s psychologom ..🙂 ale dr ti to odporuca pre uzkost a paniku nie pre epilepsiu …

truvan
autor
24. feb 2022

@keira13 ano to viem, ale virm aj to ze diazepam sa podava ako rychla pomoc pri epilepsii, takze moja hlava sa na to namotala a drzi sa toho, no kazdopadne nemam problem ist na tu neuropsychiatriu lebo v strachu zit nechcem do konca zivota :D

keira13
24. feb 2022

@truvan diazepan je velmysilny liek budu ti znizovat davku a nahradia niecim co ti pomoze je tam tym odbornikou 🙂

29467
14. jún 2023

@truvan prosím vás bolí sté na tej klinike?

29467
30. júl 2023

Prosím vás je tu niekto kto bol teráz niekedy hospitalizovaný na neuropsychiatrii v Pezinku.