chcem sa opytat babenky,uzivala niektora z vas neuromultivitaminy od neurologa na predpis?pocula som ze su navykove,neviete je to pravda?diky
@sisaha dobrý deň. Neuromultivit slúži na obnovu nervových zakončení , používa sa pri uzkostiach a začínajúcej depresii, je to vysoko koncentrovaný liek s B vitamínmi. Nieje návykový. Čo sa týka tejto kombinácie nenájdete cenovo výhodnejši preparát podobná je milgama n ale tam nemáte garantovanú výšku účinnej látky je drahšia a musíte užívať viac tabliet lebo obsahuje málo vitamínov oproti neuromultivitu
@veronikazet neuromultivit pri úzkostizch to prvý krát počujem ja si nemyslím ze by extra a pomáhalo aspoň tým čo majú niečo s platničkami zaujímalo by skôr prečo ak má problém platnička L5 ja tiež mam no vitamíny B aj nevyriešia problémy s platničkou treba cvičiť správne
@lindass áno treba cvičiť správne. Vysoká koncentrácia becok pomáha regenerácii nervov užíva sa to na regeneráciu ak sú nejaké poškodené tak bolia. Ak je problém s platničkou je to sprievodná liečba avšak na úplne vyriešenie problému s platničkou je operácia a cvičenie . Čo je adekvátne určí lekár samozrejme
@tajik mas na mysli neuromultivit? uzivala som a je to blbost... je to len vitamin na obnovu funkcie nervov