Ahojte, boli ste niekto na vyšetrení u neurologa kvôli zavratom? Absolvovala som už ORL tam mi robili vng vyšetrenie po ktorom mi bolo strašne zle, vracala som, dávali mi infúzie a 4 hod som tam ešte v hroznom stave bola...napriek tomu sa choroba vnútorného ucha nepotvrdila..bola som aj na cievnom a to je ok...ešte idem dnes na neuro ale bojim sa ze zas mi tam bude robiť nejaké manévre a zas mi bude zle, keď sa mi točí hlava to je proste nieco tak strašne ze radšej by som si vtedy zlomila ruku...úplne mam z toho už stres...pred pár rokmi som bola na magnetickej mozgu a mam zuzenu jednu arteriu, ale to vraj nie je príčina...ale v poslednom čase sa to veľmi zhoršilo...potrebujem sa starať o deti a niekedy ma to vyradí na celý deň :( ..nemáte niekto skúsenosť? Ďakujem...
@klaudise ja som to mala tak vselijak tie závraty, čiže ma objednali a konkrétne vtedy som zavrat nemala vôbec. .ale to vyšetrenie mi vyvolalo taky hrozný závrat ze som odtiaľ ani nemohla odísť... a nezistilo sa nič, vraj tam príčina nie je....tak si neviem predstaviť ako by mi bolo keby tam príčina bola.. ale na druhý deň už to bolo ok...tak podľa mňa jedine ak máš niekoho ku dieťatku na ten 1-2 dní ak by ti bolo tak zle, treba s tym počítať..inak by som do toho nešla..
@sumalee môže to byť od krčnej chrbtice. Treba na to cvičiť.