ahojte, máte nejaké skúsenosti s neurológmi v BB? Našla som nejakých v Rooseveltke, aj v Novamede, len by som potrebovala nejaké referencie.... Som síce od Brezna, ale tu je na neurológii strašný bordel, tak som ochotná ísť radšej do BB ako v BR zabiť celý deň a figu vybaviť.... vďaka za všetky reakcie
ak myslis detskeho neurologa tak MUDr. Karovicova
@adkasmolka pani doktorka robí aj dospelých
@anjelik_majka u vás v Brezne je vynikajúca Kuhnelova mne ju odporučili v BB pani doktorka Karovicova chodím ku nej a je vynikajúca správne mi diagnózu stanovila tak neviem
@anjelik_majka pozabudla som ku Karovicovej chodím so synom preto mi ju odporučila lebo som zhcela bližšie a nechcem chodiť ďaleko ja som z okr RS a tam neurologia je otrasom stave
@tikalka ďakujem, a ona ordinuje kde? v nemocnici?
Dr. Malecova, ja som s nou spokojna. Velmi prijemna a myslim ze aj dosledna. Ordinuje v novopostavenej budove oproti FDR. Na rozdiel od inych neurologov ma kratsie objednavacie lehoty, aj ked myslim ze sa jej uz zaplna klientela. Ale myslim ze sa da aj dohodnut, ma velmi milu sestricku. Inak mam skusenost len s tymi v FDR, lenze tam ked som sa chcela objednat v aprili, dali mi septembrovy termin. S inymi lekarmi v bb je to podobne, tie terminy. Ponuknu Ti prednostne vysetrenie za poplatok, tie sa roznia podla ambulancie. Len ktovie, ci aj ked si zaplatis prednostne vysetrenie, a vezmu v tu zaplatenu hodinu..... Ak by si mala zaujem, dam Ti kontakt.