Neurológia v Košiciach

renka40
21. jan 2016

Hľadám pre seba lekára/ku . Mám strašné bolesti v ramene, vyžarujú do ruky až po zápästie. Nezaberaju injekcie, lieky. Beriem aj 5 ibalginy denne ( dorziflex, aulin) ... viete mi poradiť dobrého odborníka? Kde mám ísť. Aby mi to čím skôr prešlo. ..problém mám aj s tým, že budem brať malú so sebou.... ďakujem za každú radu.

zuzik307
21. jan 2016

@renka40 a co si uz absolvovala? Neurolog, ortoped, nejake zobrazovacie vysetrenia- rtg, CT, MR? Mohla by pomoct aj ambulancia bolesti...

renka40
autor
21. jan 2016

@zuzik307 bola som na masáž v pondelok, infra saunu, perlickovy kúpeľ.... boli sme na pobyte a myslela som si, že tam mi to prejde. Včera som išla ku svojej lekarke, tak ma hneď chcela vypísať na neurologiu. Uprosila som ju, že nech to skúsime u nej v ambulancii a keď nezaberie jej liecbe tak pojdem.... vybrala som tri injekcie hotemin, dorsiflex, aulin a nič nezaberá!!!!! Tak beriem aj ibalgin. Ten pomôže na 1 až 2 hodiny a zase tá ukrutna bolesť....

zuzik307
21. jan 2016

@renka40 ak mas take bolesti, je to akutny stav, mali by ta vysetrit bez objednania, pripadne aj na centralnom prijme, kde sluzi neurolog...

renka40
autor
21. jan 2016

Zajtra ráno, keď pôjdem na ďalšiu ijekciu, tak mám mať pripraveny listok. Akutny. Len neviem kde mám ísť. Preto sa pýtam

renka40
autor
21. jan 2016

Zatiaľ som sa nič nedozvedela. Do ktorej nemocnice ísť? Aké máte skusenosti?

zuzik307
21. jan 2016

@renka40 mas IP 🙂