Poradte prosim top neurologa pre dospelych najlepsie Nova nemocnica , Košice alebo juh pripadne Terasa
@zuzula507 ja neviem či berie pacientov ja som vám dala len typ opytať sa ma veľmi veľa je v Novej nemocnici na tej ambulantnej časti neidete do nemocnice ako na oddelenie ale v tej budove tie vysoke schody a na 4 poschodi.Ale robi len raz do týždňa.Neidete do areálu nemocnice ale do tej budovy veľke dlhe schody a na 4 poschodie.Aku neurologičku ste tam našla.
@dilino no po tych dlhych schodoch som isla hore.To je poliklinika , pri nej su podzemne garaze.A nasla som tusim na 3 poschodi neurologicku MUDR.Annu Kučerovú žiadneho ineho neurologa nie.Ten ktoreho ste mi odporucili ma zaujal lebobnam vyhovuje lokalita a ma tiez velmi dobre recenzie preto som ho chcela najst.Ale tak nevadi skusim sa tam vybrat este raz mozno bude v inej casti nemocnice pripadne skusim este ineho neurologa v inej casti
tu je čislo na vrátnicu oni vás prepoja poviete koho chcete a spojovateľka to prepoji priamo do anbulancie a tam ked aj ON nebude nejaka neurologička určite a tam ked sa opytate kedy robi a tam sa dozviete 055/640 21 11 tam kde ja ti pišem sa rôzny neurologovia po dni najprv je pracovisko Telovychvy a športu a o poschodie vyššie je ambulantné oddelenie a tam sú aj iné neurologovia ja telefonné čislo nemám.Je to na 4 poschodi.
@zuzula507 Dr.Vašková v domčeku oproti zmrzline stara nemocnica
Boli ste u niektorého? Alebo je v KE aj nejaký súkromik neurolog?
Mudr Julius Jančo Nova nemocnica alebo na starom meste Mudr Jana Múdra